Μόνο στο star.gr: τι έκανε στο Κολωνάκι ο David Beckham;

Δείτε αποκλειστικές εικόνες από την επίσκεψή του σε σχολείο

Μόνο στο star.gr: τι έκανε στο Κολωνάκι ο David Beckham;
Με επευφημίες και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον David Beckham τα παιδιά στο πρότυπο πειραματικό σχολείο του πανεπιστημίου Αθηνών στο Κολωνάκι, ενώ ο σούπερ σταρ της μπάλας μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star!

O David κάθισε στα σκαλιά μαζί με τα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και μοίρασε αυτόγραφα, ενώ τους έκανε δώρο μια μπάλα με την υπογραφή του.

«Είμαι πολύ καλά. Ήταν υπέροχα εδώ!», είπε ο ποδοσφαιριστής στην κάμερα του Star, αποδεικνύοντας πως είναι ένας σταρ με ανθρώπινο πρόσωπο, απλότητα και τεράστιο χαμόγελο.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα: «νομίζω είναι σημαντικό για τους ανθρώπους στις δυσκολίες να παραμένουν αισιόδοξοι και δυνατοί».

Αφού έκλεψε τις εντυπώσεις και τα φλας στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας​, ο David Beckham αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής μαζί με την υπόλοιπη βρετανική αποστολή, μεταφέροντας το σύμβολο του Ολυμπισμού στην πατρίδα του ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του μέχρι την τελετή έναρξης των Αγώνων, στις 27 Ιουλίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top