Η ΑΑΔΕ βγάζει στο σφυρί κατασχεμένες Ferrari, Mercedes και Porsche

Με πολύ χαμηλές τιμές εκκίνησης η δημοπρασία

Στο σφυρί βγαίνουν κατασχεμένες Ferrari και Porsche

Ονειρικά αυτοκίνητα σε «λαϊκές» τιμές βγάζει σήμερα στο σφυρί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Η δημοπρασία που έχει προγραμματίσει η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (ΔΔΔΥ) για σήμερα περιλαμβάνει και supercars όπως Ferrari F430 Spider, Mercedes-Benz SL600, Porsche 911 Carrera!

Συνολικά θα διατεθούν 67 αυτοκίνητα και 35 δίκυκλα, με τις τιμές εκκίνησης για τη δημοπρασία να είναι στα 350 ευρώ. Φυσικά, για τα προαναφερθέντα supercars η τιμή εκκίνησης είναι πιο ψηλά, συγκεκριμένα στις 10.000 ευρώ. 

Στη λίστα υπάρχουν και πιο... γήινα οχήματα, όπως Saab 9-3 του 2004 με τιμή εκκίνησης τα 1.500 ευρώ και Audi A4 Station Wagon του 2000 με τιμή εκκίνηση τα 1.700 ευρώ.

Η δημοπρασία θα γίνει στην ειδική αίθουσα της αποθήκης στην περιοχή της Μαγουλέζας που βρίσκεται στα Άνω Λιόσια.

Τα αυτοκίνητα προέρχονται από τα αζήτητα των τελωνείων, κατασχεμένα, κρατικά αυτοκίνητα που αποσύρονται από την κυκλοφορία κ.λπ.

Όπως σε κάθε δημοπρασία της ΔΔΔΥ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να επισκεφτούν τα οχήματα που θα δημοπρατηθούν 3 μέρες πριν γίνει η δημοπρασία για να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση είναι και τι ζημιές έχουν.

Έχουν τη δυνατότητα να φέρουν μαζί τους και τεχνικό, ωστόσο απαγορεύεται να γίνει έλεγχος με εργαλεία ή να τεθεί σε κίνηση το όχημα.

Αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας.

Ο διακανονισμός του υπολοίπου 80% της τιμής πλειοδοσίας, γίνεται υποχρεωτικά μέσα σε τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας ( εφάπαξ ή με δόσεις).

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top