Αγώνας δρόμου για συντάξεις και υποδόση: Δουλειά και το σαββατοκύριακο στον ΕΦΚΑ

Στόχος μια έκτακτη πληρωμή νέων συντάξεων την ερχόμενη Τρίτη 10 Οκτωβρίου

Δουλειά και το σαββατοκύριακο στον ΕΦΚΑ

Να εργαστούν ακόμη και εντός του σαββατοκύριακου ζητά η διοίκηση του ΕΦΚΑ από τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του φορέα, προκειμένου να προχωρήσει η έκδοση συντάξεων που αποτελεί προαπαιτούμενο για την υποδόση που θα δοθεί για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Με επιστολή του ο  διοικητής του ΕΦΚΑ κ. Μπακαλέξης ζητά από τους διευθυντές να προχωρήσουν οι υπηρεσίες του φορέα μέχρι την Δευτέρα σε μαζικές απονομές συντάξεων ώστε την ερχόμενη Τρίτη να γίνει η απονομή τους.

«Σήμερα 5 Οκτωβρίου και αύριο 6 θα εκδώσετε και θα οριστικοποιήσετε όσες περισσότερες υποθέσεις βρίσκονται σε εκκρεμότητα στο ΟΠΣ - ΕΦΚΑ (εκτός των προσωρινών) και οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στη χρηματοδότηση, αξιοποιώντας την υπερωριακή απασχόληση και τη λειτουργία των κλιμακίων απονομής συντάξεων Από το Σάββατο 7/10 έως και τη Δευτέρα 9/10, αξιοποιώντας και τις ημέρες του Σαββατοκύριακου, να εκκαθαριστούν και να κλείσουν όσες υποθέσεις βρίσκονται στον κατάλογο των εκκρεμοτήτων» αναφέρει -μεταξύ άλλων- η επιστολή.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο διοικητής του ΕΦΚΑ, «το θέμα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και το αποτέλεσμα των παραπάνω ενεργειών θα επηρεάσει συνολικά τη χρηματοδότηση της χώρας».

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top