Ξέσπασε σε λυγμούς on air ο Κεφαλογιάννης για τους δύο στρατιωτικούς

«Τους αγκάλιασα – Αυτοί παρηγορούσαν εμένα και όχι εγώ αυτούς»

Σε λυγμούς ξέσπασε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος μίλησε ιδιαίτερα φορτισμένος για τη συνάντηση που είχε με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

O ευρωβουλευτής της Νέα Δημοκρατίας, ο πρώτος Έλληνας και Ευρωπαίος αξιωματούχος που επισκέπτεται τον  Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη, είπε πως είδε τους 2 στρατιωτικούς «γεμάτους υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια».

«Μάλλον αυτοί παρηγορούσαν εμένα, παρά εγώ αυτούς» είπε ο κ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος συγκινημένος είπε «τους αγκάλιασα».

«Περνάνε μήνυμα σε όλη την ελληνική νεολαία και τον ελληνικό λαό» υπογράμμισε, λέγοντας πως θέλει να συγχαρεί τις οικογένειές τους.

Σε εκείνο το σημείο, ο κ. Κεφαλογιάννης είχε αρχίσει να «λυγίζει». Περιγράφοντας τις στιγμές της συνάντησης με τους 2 στρατιωτικούς, ξέσπασε σε λυγμούς.

«Εσείς είστε Κρητίκαρος, είστε παλίκαρι» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, προσπαθώντας να τον βοηθήσει να συνεχίσει. Αλλά οι νωπές (και τόσο έντονες) μνήμες έκαναν αδύνατο το να συνεχίσει ο κ. Κεφαλογιάννης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top