Τα "μαζεύει" ο Κατσίκης: "Δεν ταυτίζω την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία"

Επιμένει στο «όχι» για την αναδοχή: Έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν παιδιά αλλά δεν το κάνουν

«Δεν ταυτίζω την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία» είπε σήμερα ο Κώστας Κατσίκης, μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα όσα είπε χθες στη Βουλή, ταυτίζοντας την αγάπη των ομοφυλοφίλων με την αγάπη των παιδόφιλων.

«Το είπα για να στηρίξω το αρχικό μου επιχείρημα ότι το ομοφυλόφιλα ζευγάρια δεν είναι κατάλληλα για αναδοχή» είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Κατσίκης επέμεινε στο «όχι» για την αναδοχή από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, λέγοντας ότι είναι επιλογή τους το να μην αποκτήσουν παιδιά: «Έχουν τη σεξουαλική δυνατότητα να αναπαραχθούν και να διαιωνίσουν το είδος τους και θέλουν να πάρουν τα παιδιά των άλλων, στερώντας το δικαίωμα ενός ετεροφυλόφιλου ζευγαριού που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να κάνει παιδιά».

Τι είπε χθες ο κ. Κατσίκης
  • Μιλούν πολύ για την αγάπη των ομόφυλων ζευγαριών. Εγώ θα ρωτήσω είναι αμαρτία η αγάπη; Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη, αλλά εξαρτάται που κατευθύνεται η αγάπη. Η αγάπη στο χρήμα δεν είναι αμαρτία; Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του, που είναι διαφορετική της πατρικής, είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Όλα αυτά ξεπερνούν πράγματι την λογική μας και έχουν γίνει λογική της παράνοιας.
  • Οι άνθρωποι αυτοί, που έχουν την ικανότητα να συνευρίσκονται σεξουαλικά, δεν θέλουν να οδηγήσουν αυτήν την ικανότητα στο να αναπαραχθούν, αλλά θέλουν να υιοθετήσουν παιδί. Κατά την άποψή μου, τα ομόφυλα ζευγάρια δεν δικαιούνται να γίνουν ανάδοχοι παιδιών.
  • Η χώρα βιώνει τη δικτατορία του διαφορετικού.
Στη Βουλή με κατακόκκινο φόρεμα ο Jason – Αντιγόνη

Το παρών στα θεωρεία της Βουλής έδωσαν χθες, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου, αρκετά μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος, Τρανς και Ίντερσεξ).

* Το Jason - Αντιγόνη Dane στη Βουλή με κατακόκκινο φόρεμα

Εκεί βρέθηκε σε κατακόκκινο φόρεμα και ο Jason – Αντιγόνη Dane, το πρώτο άτομο που ζήτησε δια της δικαστικής οδού τη διαγραφή του φύλου του από την ταυτότητά του και την αναφορά σε αυτό σε ουδέτερο γένος (απορρίφθηκε από το δικαστήριο).

Μετά το σκληρό ομοφοβικό ξέσπασμα του κ. Κατσίκη, αποχώρησε.

Σήμερα η ψήφιση του νομοσχεδίου

Μετά το μεσημέρι αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία το νομοσχέδιο για την υιοθεσία και αναδοχή.

Το άρθρο 8, για τη δυνατότητα αναδοχής σε ομόφυλα ζευγάρια, έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο από βουλευτές της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης.

Υπέρ έχουν ταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ (οι βουλευτές Μπόλαρης, Μιχελογιαννάκης και Γεννιά επιμένουν στην καταψήφιση του άρθρου 8), η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι.

Η Νέα Δημοκρατία, από την άλλη, θα πει «όχι» αλλά χωρίς να ζητείται κομματική πειθαρχία από τους γαλάζιους βουλευτές.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top