Στην επιτροπή Δεοντολογίας ο Αριστείδης Φωκάς παρά την επιστολή του στη Βουλή

Βίντεο απαθανάτιζε τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων να σιγοτραγουδά «Να καεί η π@@@ν@ η Βουλή!» σε συγκέντρωση του ΠΑΟΚ

Στην επιτροπή Δεοντολογίας ο Αριστείδης Φωκάς

Στην επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπεται ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, μετά από απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες βίντεο απαθανάτιζε τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, να σιγοτραγουδά υβριστικό σύνθημα για τη Βουλή «Να καεί η π@@@ν@ η Βουλή!», σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ.

Φωκάς: «Να καεί η π@@@ν@ η Βουλή!» - Τι είπε στο STAR

Μετά την ολοκλήρωση της διάσκεψης των προέδρων ο Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους την απόφαση για την παραπομπή του κ. Φωκά αύριο Τρίτη, στην επιτροπή δεοντολογίας του κοινοβουλίου.

«Αποφασίσαμε στη διάσκεψη των προέδρων να κληθεί αύριο στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής ο βουλευτής  Φωκάς να δώσει τις εξηγήσεις που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να δώσει. Έχει στείλει ο ίδιος και επιστολή στην διάσκεψη των προέδρων. Αύριο θα  υπάρξει αποδοκιμασία της δικής του  παρουσίας και  συμπεριφοράς.  Δεν λέω ενέργειας, άλλο οι ενέργειες και άλλο η παρουσία. Όλα αυτά θα τα δει αύριο η επιτροπή δεοντολογίας. Δεν θέλαμε αυτό το θέμα να περάσει χωρίς συζήτηση διότι αφορά στον πυρήνα της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, στην ίδια την Βουλή» ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Νωρίτερα, λίγο πριν τη διάσκεψη, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων θέλησε να τα μαζέψει και σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, σημείωσε πως «καμία πρόθεση δεν είχα να προσβάλω το κύρος και την τιμή του Κοινοβουλίου».

Διαβάστε την επιστολή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top