«Όχι» από Μητσοτάκη σε κατ’ ιδίαν ενημέρωση από Καμμένο για Ίμια

Η ΝΔ ζητά την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας

«Όχι» από Μητσοτάκη σε ενημέρωση από Καμμένο για Ίμια

«Όχι» σε οιαδήποτε συνάντηση με τον κ. Καμμένο προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις στα Ίμια λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον τομεάρχη Άμυνας Βασίλη Κικίλια και εξέφρασε τη θέλησή του να ενημερώσει σχετικά και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στο Μόναχο, όπου θα βρίσκονται αμφότεροι για να συμμετάσχουν στην 54η Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας, στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμη: Την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ συγκαλεί εκτάκτως ο Μητσοτάκης

Πηγές της Πειραιώς διευκρινίζουν, ωστόσο, ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν προτίθεται να έχει οποιαδήποτε συνάντηση με τον κ. Καμμένο. 

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν πως ο κ. Καμμένος μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενημερώνει για οποιοδήποτε θέμα κρίνει αναγκαίο τον αρμόδιο τομέαρχη άμυνας της ΝΔ Βασίλη Κικίλιας και ξεκαθαρίζουν πως «ο κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία άτυπη ενημερωτική συνάντηση που αφορά την κατάσταση στο Αιγαίο».

Διαβάστε ακόμη: Προκλήσεις στα Ίμια: Τη σύγκληση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής ζητά η ΝΔ

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ ανέβαλε την κατάθεση πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής κατά του κ. Καμμένου για το θέμα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ έχει ζητήσει να συγκληθεί άμεσα κεκλεισμένων των θυρών η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για την κατάσταση στο Αιγαίο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top