Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το Σκοπιανό

Ο πρωθυπουργός ενημερώνει τα περισσότερα μέλη του υπουργικού συμβουλίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προγραμματισμένη σύσκεψη του πρωθυπουργού με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και τις επαφές του στο Νταβός.

Όπως μετέδωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με την Πόπη Τσαπανίδου ο πολιτικός συντάκτης του Star Γιώργος Κολοβάτσιος από το Μέγαρο Μαξίμου,  στη σύσκεψη αρκετά μέλη  του υπουργικού συμβουλίου, ώστε να τους ενημερώσει ο πρωθυπουργός για το τι ακριβώς συζήτησε με τον κ. Ζάεφ.

Συγκεκριμένα στη σύσκεψη συμμετέχουν οι 9 υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και ένας των ΑΝΕΛ. Πρόκειται για τους Νίκο Κοτζιά, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Πάνος Σκουρλέτη, Ολγα Γεροβασίλη, Γιώργος Κατρούγκαλο, Γιάννη Δαραγασάκη, Νίκο Παππά, Γιάννη Αμανατίδη, Γιώργο Σταθάκη και Τέρενς Κουίκ (απο τους ΑΝΕΛ). 

Οι διαβουλεύσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για το ίδιο ζήτημα ξεκίνησαν το πρωί με τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο, πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος εξέφρασε για ακόμη μία φορά τις ενστάσεις του για τον όρο «Μακεδονία». Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις 6.30 μ.μ. στο προεδρικό μέγαρο, όπου θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ αύριο θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς.   

Διαβάστε επίσης:  Στον Παυλόπουλο σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας για το Σκοπιανό     

Παρέμβαση Παυλόπουλου για το Σκοπιανό: «Οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε τα εθνικά μας θέματα»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top