Αναβάλλεται η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για σύσταση εξεταστικής για τον Πάνο Καμμένο

Λόγω του φονικού σεισμού στην Κω- Μητσοτάκης:

Την αναβολή της συζήτησης στην Βουλή για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο ζήτησε από τον Νίκο Βούτση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω του φονικού σεισμού στην Κω.

Από κοινού, αποφασίστηκε η αναβολή της σημερινής συζήτησης. Στη συνέχεια ο ο Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό. 

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σήμερα η σκέψη όλων μας είναι στην Κω»

«Σήμερα η σκέψη όλων μας είναι στην Κω. Στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, στους τραυματίες και σε όλους όσοι επλήγησαν από το σεισμό. Απαιτείται πλήρης ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να επουλωθούν άμεσα οι πληγές.

Ήδη κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας μεταβαίνει στην περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό θεώρησα αυτονόητη υποχρέωσή μου να ζητήσω από τον Πρόεδρο της Βουλής την αναβολή της σημερινής συζήτησης για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον κ. Καμμένο». 
 

Σταύρος Θεοδωράκης: «Η σκέψη μας είναι στους νησιώτες μας στην Κω και τα άλλα νησιά»

«Η σκέψη μας είναι στους νησιώτες μας στην Κω και τα άλλα νησιά» έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε ανάρτησή του στο twitter για τον σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που έπληξε το νησί.

«Με το φως της ημέρας φάνηκε ότι οι ζημιές στο λιμάνι της Κω δεν είναι μεγάλες. Μην αναβάλλετε τις διακοπές σας στην υπέροχη γη του Ιπποκράτη» πρόσθεσε ο κ. Θεροδωράκης, εκφράζοντας την ελπίδα «το κράτος να ανταποκριθεί και να βοηθήσει άμεσα και αποτελεσματικά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top