Τσοχατζόπουλος: Ούτε το χέρι στο μέλι έβαλα, ούτε δωροδοκήθηκα – Το «έγκλημά» μου ήταν ότι αγόρασα όπλα από τους Ρώσους

Για τον γάμο του στο Παρίσι: Υπήρξε πολύς μύθος γύρω από όλα αυτά – Πήγα σε μια ξένη πόλη και παντρεύτηκα, πόσα είναι τα έξοδα;

Τσοχατζόπουλος: Δεν έβαλα το χέρι στο μέλι

«Ούτε το δάχτυλο έβαλα στο μέλι, ούτε δωροδοκήθηκα» υποστηρίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ που θα μεταδοθεί αύριο.

Ο πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι πλήρωσε το γεγονός ότι «αγόρασα όπλα από τους Ρώσους και αυτό οι Αμερικανοί δεν μου το συγχωρούν. Πλήρωσα τις αντιπαραθέσεις μεταξύ διεθνών συμφερόντων στο χώρο της ενέργειας».

«Δεν υπήρξε δωροδοκία, δεν υπήρχε καταγγελία, δεν υπήρχε διακίνηση αυτού του χρήματος, δεν βρήκαν καμία πληρωμή σε μένα, τίποτα» ισχυρίζεται ο ίδιος.

Όσον αφορά τον γάμο του στο Παρίσι, ο κ. Τσοχατζόπουλος σημειώνει: «Υπήρξε πολύς μύθος γύρω από όλα αυτά. Ένα δείπνο ήτανε με 10 άτομα στο ξενοδοχείο». Παράλληλα, τονίζει: «Πήγα σε μια ξένη πόλη και παντρεύτηκα, πόσα είναι τα έξοδα;».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος επισημαίνει ότι η Βίκυ Σταμάτη φυλακίστηκε «επειδή είναι η σύζυγός μου, είναι παντελώς αθώας», ενώ κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ότι «άσκησε πολιτική δίωξη εναντίον μου με σκοπό την εξόντωσή μου».

Ωστόσο, τονίζει ότι «ο κ. Παπανδρέου δεν ήταν υπεύθυνος για την καταστροφή της χώρας. Αυτή είναι πολιτική χρεοκοπία που την επέβαλαν από το 2010 και μετά».

Σχετικά με το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ισχυρίζεται ότι «ήταν νόμιμη διαφανής έγκυρη αγορά», και πρόσθεσε: «Πέντε φορείς είχαν ελέγξει την αγορά. Είχα πάρει δάνειο 800.000 ευρώ από την τράπεζα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top