Αιχμές στο τετ-α-τετ Τσίπρα- Μητσοτάκη! «Ο λαός να μάθει όλη την αλήθεια για τη διαπραγμάτευση»- «Θα τα πούμε στη Βουλή»

Τι είπαν Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ στο Μέγαρο Μαξίμου

Οι αιχμές εκατέρωθεν στο τετ-α-τετ Τσίπρα- Μητσοτάκη δεν έλειψαν…, το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο των συναντήσεων του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Στο ξεκίνημα της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε όσον αφορά στη διαπραγμάτευση ότι: «νομίζω ότι ο λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια για το τι ακριβώς έγινε».

Καλωσορίζοντας τον κ. Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «στις μεταξύ μας σχέσεις μπορούμε να έχουμε ένα επίπεδο πολιτικής επικοινωνίας. Να έχουμε ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού, νομίζω ότι είναι απαραίτητο».

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «θα τα πούμε στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση. Όσον αφορά το Κυπριακό, πρόσθεσε ότι είναι στην διάθεση της κυβέρνησης για οποιαδήποτε πρόσθετη ενημέρωση και είναι έτοιμος να ακούσει.

Απαντώντας ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι «πάντοτε υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να συζητιούνται ιδίως σε ευαίσθητα θέματα. Στις μέρες μας ζούμε στην εποχή της επικοινωνίας, που όλα μεταδίδονται με μεγάλη ταχύτητα. Οι σκέψεις και οι στρατηγικές της διαπραγμάτευσης πρέπει να περιφρουρούνται. Ιδίως όταν έχουν να κάνουν με εθνικά θέματα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top