Λεβέντης: Είπα στον Τσίπρα πως θα ήταν γενναίο να φτιάξετε κυβέρνηση με τη ΝΔ

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό

Λεβέντης: Είπα στον Τσίπρα πως θα ήταν γενναίο να φτιάξετε κυβέρνηση με τη ΝΔ

«Θα ήταν γενναίο να φτιάξετε μία κυβέρνηση που να είναι μέσα και η ΝΔ για να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ότι ανέφερε στον πρωθυπουργό, κατά την μεταξύ τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για την συμφωνία στο Eurogroup κα τις εξελίξεις στο Κυπριακό,  επαναλαμβάνοντας την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση.  

«Ο κ. Τσίπρας είναι αποφασισμένος να πάει την Ελλάδα προς την Ευρώπη. Αυτό μου δήλωσε. Εγώ του είπα ότι φοβάμαι το κόμμα του. Τον είδα σκεπτικό. Η Ελλάδα χρειάζεται μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση και η κυβέρνηση αυτή δεν πιστεύει στην Ευρώπη» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

 «Οι παλιότεροι ηγέτες της Αριστεράς, για  χάρη της συναίνεσης κάνανε γενναίες υποχωρήσεις» τόνισε για το ίδιο θέμα ο κ. Λεβέντη, ενώ σχετικά με την συνομιλία του με τον πρωθυπουργό ανέφερε επίσης:

 «Του πρότεινα να το σκεφτεί. Δύο δρόμους έχει ο κ. Τσίπρας ή να πάει μόνος του ή να φτιαχτεί μία κυβέρνηση οικουμενική για να βοηθήσει να βγει η χώρα από την κρίση. Αλλά ο κ. Τσίπρας μου είπε ότι θα προχωρήσει μόνος του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top