Η διαπραγμάτευση... ας περιμένει: Ο Τσακαλώτος θέλει να βγει για ποτάκι με τη Σκάρλετ Γιόχανσον!

Απίστευτη ατάκα από Αμυρά: Είστε τυχερός, χώρισε!

Εξαιρετικό γούστο έχει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όχι μόνο δήλωσε λάτρης της Σκάρλετ Γιόχανσον αλλά και εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε… να βγουν και για ένα ποτό!

Όλα ξεκίνησαν από την τοποθέτηση του Δημήτρη Σταμάτη.

«Ο κ. Μητσοτάκης υποστηρίζει την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων. Εσείς λέγατε για μείωση και ξαφνικά έχετε υπογράψει για 3,5% πλεονάσματα μεσοπροθέσμως» είπε ο βουλευτής της ΝΔ προς τον υπουργό Οικονομικών και πρόσθεσε: «Αλλά πέραν αυτού, ισχυρίζεστε ότι θα βγουν κιόλας τα 3,5. Ποιος υποστηρίζει την εθνική θέση. Εσείς έχετε πει ότι μετά το 2019 δεν θα δεχθούμε κανένα μέτρο».

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό» είπε ο κ. Τσακαλώτος!

Μάλιστα, στη συζήτηση παρενέβη και ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, ο οποίος είπε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο πως είναι τυχερός γιατί.. πρόσφατα χώρισε η χολιγουντιανή ηθοποιός!

Γνωστός για το χιούμορ του, ο κ. Αμυράς έκανε μάλιστα πως βρήκε... το τηλέφωνο της Γιόχανσον στις επαφές του κινητού του!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top