Να «παραιτήσει» τον Γεωργιάδη από αντιπρόεδρο της ΝΔ ζητά ο Τζανακόπουλος από τον Μητσοτάκη

Υποστηρίζει ότι ήταν «έωλος» ο ισχυρισμός του για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι

Να εξαναγκάσει σε  παραίτηση τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη, ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά τα δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο για συναντήσεις του πρωθυπουργού στο Παρίσι με πρόεδρο επιχείρησης και εκπρόσωπο πιστωτικού ιδρύματος.

Υποστηρίζει συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Τζανακόπουλος:   

«Η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης, προκειμένου να μην απαντήσουν στα εύλογα ερωτήματα που προέκυψαν από την αποκάλυψη για αγορά ακινήτου εκατομμυρίων ευρώ στο Παρίσι, προσπάθησαν δια του κυρίου Γεωργιάδη να στήσουν έναν έωλο αντιπερισπασμό.

Ο αντιπερισπασμός τους, όμως, αποδείχτηκε στην πραγματικότητα πολύ φτωχός. Μετά και την επιβεβαίωση των συναντήσεων του Πρωθυπουργού στο γαλλικό Τύπο, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ εμφανίζεται ως αυτό που πάντα ήταν. Ως ένας κοινός συκοφάντης.

Η ευθύνη όμως για τη συκοφαντία βαραίνει προσωπικά τον ίδιο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Αναμένουμε επομένως ως ελάχιστη  ένδειξη ευθιξίας να ζητήσει άμεσα την παραίτηση του Αντιπροέδρου του». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top