ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ Κουτσούμπα –Κωνσταντοπούλου! ΠΟΛΕΜΟΣ… μέσω facebook

Tι απαντά σήμερα το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ Κουτσούμπα –Κωνσταντοπούλου! ΠΟΛΕΜΟΣ… μέσω facebook

Το έλα να δεις… έχει γίνει στο facebooκ, μετά τη διαδικτυακή αντιπαράθεση που ξεκίνησε από χθες, με εμπλεκόμενη τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σήμερα στην αντεπίθεση πέρασε η Δέσποινα Κουτσούμπα.

Όπως σας ενημερώσαμε χθες,  η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε με ανάρτηση στο facebook σχετικά με τις καταγγελίες του πρώην μέλους της νεολαίας του κινήματος, Μιχάλη Κριθαρίδη.

Μάλιστα,  η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρέπεμπε επίσης με link  στην καταγγελία-απάντηση του ηθοποιού και στελέχους του κόμματος Διαμαντή Καραναστάση.

Στην ανάρτησή του ο Καραναστάσης  κατηγορεί τον Παναγιώτη Σωτήρη, σύζυγο της Δέσποινας Κουτσούμπα ότι «έχει επιτεθεί επανειλημμένα τους τελευταίους μήνες και πάντα από τα "αριστερά" και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Από εκεί που πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν τα πόστα. Και πάντα εκεί, για τον κενό αγώνα» αλλά και στην ίδια την Δέσποινα Κουτσούμπα.

Υποστηρίζει λοιπόν στην ανάρτηση, ότι ο δημοσιογράφος  Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος «έβαλε τη Δέσποινα Κουτσούμπα να προσεγγίσει τον λυρικό τραγουδιστή Αντώνη Σιγαλά, στενό φίλο και συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με την πρόφαση να του παραδοθούν μαθήματα ορθοφωνίας. Του είπαν ότι έχουν "ΤΑ λεφτά" να του δώσουν. Όταν ο Σιγάλας αρνήθηκε την πρόταση, τον αποκάλεσε δημόσια "γυναικόπαιδο"».

Σήμερα λοιπόν , η Δέσποινα Κουτσούμπα εξαπολύει δριμεία επίθεση στην πρώην πρόεδρο της Βουλής και κατηγορεί την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μέσω Facebook το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απαντά στην Κωνσταντοπούλου και την κατηγορεί για ψεύδη, κιτρινισμό και ξεκατίνιασμα. Όπως έγραψε μάλιστα «προφανώς είναι προτεραιότητα να διαχωριστεί από την μαχόμενη αριστερά, και όχι από τους δεξιούς και ακροδεξιούς θύλακες».

Δείτε την ανάρτησή της

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top