Στην αντεπίθεση η Ζωή στις καταγγελίες με... καταγγελίες

Tι υπενθύμισε στο facebook για την καταγγελία ηθοποιού και στελέχους της Πλεύσης Ελευθερίας

Στην αντεπίθεση η Ζωή στις καταγγελίες με...  καταγγελίες

Στην αντεπίθεση πέρασε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, στα όσα κατήγγειλε ο Μιχάλης Κριθαρίδης,  με ανάρτησή του στο facebook για «εργαζόμενους σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα με υπερωρίες και έξοδα κίνησης που τα παρακρατούσαν υπέρ του κόμματος».

Για «θλιβερή ανάρτηση» έκανε λόγο από τη μεριά της η κα Κωνσταντοπούλου, η οποία υποστηρίζει ότι  «ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει», ενώ κατηγορεί τον καταγγέλλοντα ότι «αποδέχθηκε να προσφερθεί ως βορά, ως αναλώσιμο πυρομαχικό. Σε αυτό που καταγγείλαμε. Σε αυτό που ξεκινήσαμε».

H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, παραπέμπει επίσης με link  στην καταγγελία-απάντηση του ηθοποιού και στελέχους του κόμματος Διαμαντή Καραναστάση και επισημαίνει «Στις 30/12/16 έγινε μία καταγγελία. Μια πρώτη καταγγελία από τον Διαμαντή, επώνυμα, θαρραλέα και ονομαστικά. Ανέφερε προσπάθεια εξαγοράς προσώπων και πτυχές της επίθεσης που δέχεται υπόγεια και δημόσια η Πλεύση Ελευθερίας και εγώ προσωπικά, εδώ και μήνες».

Στην ανάρτησή του ο Καραναστάσης  κατηγορεί τον Παναγιώτη Σωτήρη, σύζυγο της Δέσποινας Κουτσούμπα ότι «έχει επιτεθεί επανειλημμένα τους τελευταίους μήνες και πάντα από τα "αριστερά" και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Από εκεί που πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν τα πόστα. Και πάντα εκεί, για τον κενό αγώνα» αλλά και στην ίδια την Δέσποινα Κουτσούμπα.

Υποστηρίζει  σε αυτήν μεταξύ ότι ο δημοσιογράφος  Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος «έβαλε τη Δέσποινα Κουτσούμπα να προσεγγίσει τον λυρικό τραγουδιστή Αντώνη Σιγαλά, στενό φίλο και συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με την πρόφαση να του παραδοθούν μαθήματα ορθοφωνίας. Του είπαν ότι έχουν "ΤΑ λεφτά" να του δώσουν. Όταν ο Σιγάλας αρνήθηκε την πρόταση, τον αποκάλεσε δημόσια "γυναικόπαιδο"».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top