Αποχώρησε η νεολαία του κόμματος της Ζωής- Καταγγελίες για εργασιακό μεσαίωνα!

Πρώην μέλος μιλά για τρομοκρατία κατά των εργαζομένων

Αποχώρησε η νεολαία του κόμματος της Ζωής- Καταγγελίες για εργασιακό μεσαίωνα!

Σοβαρές καταγγελίες για συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα εξαπέλυσε πρώην στέλεχος της νεολαίας του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Συνθήκες που οδήγησαν την ηγετική ομάδα της «Πλεύσης Ελευθερίας» να αποχωρήσει!

Ο Μιχάλης Κριθαρίδης με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρεται σε απαράδεκτες συμπεριφορές. «Ξεκινήσαμε λοιπόν το "όμορφο" και δύσκολο ταξίδι μας, σε ένα καράβι που όπως μας είπαν «δεν θα έχει καπετάνιους και μούτσους»! Όλα έβαιναν καλώς, ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε. Γίναμε ιδρυτικά μέλη του κόμματος […]. Ωστόσο υπήρχαν και άλλα πράγματα που έξω, στις διακηρύξεις μας δεν φαίνονταν... οι εργαζόμενοι του κόμματος ας πούμε, εργάζονταν στο κόμμα σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα! Δούλευαν υπερωράρια, ενώ τις υπερωρίες και τα έξοδα κίνησης, τους τα παρακρατούσαν υπέρ του κόμματος βεβαίως βεβαίως!  Ακόμη υφίσταντο σχεδόν σε καθημερινή βάση μια απαράδεκτη συμπεριφορά μέσα σε ένα κόμμα το οποίο υποτίθεται πρέσβευε και διακήρυττε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες και δημιουργήθηκε για να προστατέψει την κοινωνία και τους ανθρώπους» λέει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σημείωσε: «Προσωπικά ντρέπομαι που στήριξα αυτό το πολιτικά και κοινωνικά επικίνδυνο, ανελεύθερο και αντιδημοκρατικό μόρφωμα. Που δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, τις αξίες και τους αγώνες της. Και ζητώ συγγνώμη που σας παρότρυνα να στηρίξετε μία τόσο λαθεμένη πολιτική επιλογή».

Μάλιστα, αφήνει σαφείς αιχμές για στενό συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τον Λαρισαίο ηθοποιό, Διαμαντή Καραναστάση.

«Το καλοκαιράκι όμως στο δυναμικό του κόμματος εντάχθηκε ένας βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης! Ε και εκεί όπως καταλαβαίνετε… πήραμε τα πάνω μας! Τι βιντεάκια! Τι συναυλίες! Τι πρώτα τραπέζια πίστα! Κάναμε ουσιαστική και αποτελεσματική πολιτική! Προστατέψαμε την κοινωνία! Δεν διασπάσαμε τον χώρο της Αριστεράς, που όλοι ήταν στο Σύνταγμα την ημέρα της επετείου του ιστορικού Δημοψηφίσματος και εμείς τρέχαμε τρεις και ο κούκος στο Λυκαβηττό. Και κάπως έτσι από τότε που η Πλεύση από καπετάνισσα απέκτησε καπετάνιο, άρχισε η στοχοποίηση ανθρώπων, το μπούλινγκ, η λογοκρισία, η λογική του "όλοι είναι βαλτοί από κάποιον, τα παίρνουν από κάποιον κλπ κλπ"... Ώσπου φύγαμε! Σχεδόν όλοι! Οι νεολαίοι δε που στηρίζαμε και τρέχαμε αυτό το εγχείρημα, φύγαμε Όλοι! Φύγαμε γιατί τελικά και αυτοί είναι απλά λόγια, κούφιοι βερμπαλισμοί, νομικισμοί και διακηρύξεις, ουσία, πολιτική και αποτέλεσμα μηδέν! Άντε και καμιά συναυλία, ως εκεί! Μια χαρά τους βοηθάει το σύστημα!»

Ένα ακόμη μέλος της νεολαίας του κόμματος εξαπέλυσε επίθεση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω Twitter. Σε ανάρτηση της πρώην πρόεδρου της Βουλής, στην οποία έγραφε: «Λέμε τα πράγματα κ τα πρόσωπα με τ´όνομά τους. Δε μας αφορά η λάσπη τους. Δεν μας αγγίζουν τα χρήματα που μοιράζουν», η Μαρία Σπανού απάντησε: «Ευτυχώς τα ψέματα σας δεν μπορούμε να τα δούμε διότι ο συνεργάτης σας μας έχει block γιατί αυτή είναι η δημοκρατία σας!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top