Τίτλοι τέλους στη σχέση Μπαλατσινού- Κικίλια: Το παρασκήνιο του χωρισμού!

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Happy Day

Τέλος στη σχέση τους έβαλαν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού.  Μετά από εννέα μήνες μαζί και ενάμιση μήνα συγκατοίκησης, ο βουλευτής της ΝΔ και η παρουσιάστρια αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Σύμφωνα μάλιστα, με δημοσιεύματα το ζευγάρι επρόκειτο να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας φέτος το καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια του Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες του χωρισμού. Απέδωσε επίσης, τη διαφορετική προσέγγιση που είχαν η Τζένη και ο Βασίλης σε κάποια θέματα.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε «Τα προβλήματα στη σχέση αυτή είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Υπήρχε μία διαφορετική προσέγγιση κάποιων πραγμάτων, με βασικότερη αυτή της απόκτησης παιδιού. Ο Βασίλης Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι ήθελε να πάει σοβαρά η σχέση αυτή. Ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια. Θέλει πάρα πολύ ένα παιδί. Από την άλλη πλευρά ναι μεν υπήρχε ένας έρωτας, αλλά η απόκτηση παιδιού ήταν ένα project που η Τζένη Μπαλατσινού είχε υλοποιήσει στη ζωή της, με τρία παιδιά».

Όσον αφορά στο θέμα του γάμου και του παιδιού, το πρώην ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με τα λόγια της Τίνας Μεσσαροπούλου, έκανε και δεύτερη συζήτηση μέσω της οποίας ο πολιτικός Βασίλης Κικίλιας συνειδητοποίησε πως δεν μπορούν να είναι μαζί.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω  βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top