Nomads: Οροκλός και Αλεξάνδρου χαρακτήρισαν "γυναικόπαιδα" Αναδιώτη, Μαυρίδη και Χατζηιωάννου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Να βοηθήσουν στην κατασκευή μιας εισόδου στο χωριό κλήθηκαν οι παίκτες του Nomads, μετά από ένα σημείωμα που έφτασε στη βίλα και τους ανακοίνωνε ότι πρέπει να... λάβουν δράση!

«Να φτιάξετε. Εγώ δεν μπορώ να έρθω, δεν προβλέπεται ιατρικώς», είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης, άποψη που συμμερίστηκαν και οι κολλητοί του στο πλαίσιο του reality επιβίωσης Γιώργος Μαυρίδης και Λευτέρης Χατζηιωάννου.

Αυτό, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον Κωνσταντίνο Οροκλός που έλεγε και ξαναέλεγε ότι όποιος δεν μπορεί ας γυρίσει στην Ελλάδα.

«Πίσω στην Ελλάδα. Θα μείνουν όσοι μπορούν και αντέχουν. Λοιπόν Αλεξάνδρου πάμε αγάπη μου γλυκιά να χτίσουμε εμείς και άσε τα γυναικόπαιδα πίσω» είπε ο Οροκλός.

«Το Nomads είναι δύσκολο, οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Αν κάποιος δεν μπορεί, ας γυρίσει σπίτι του. Ας το πάρει κάποιος που αντέχει στην τελική. Είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Δεν μπορεί να κάθεται να ξεκουράζεται, να τραβάει ένας κουπί και στο τέλος να τον πετύχει ξεκούραστο σε ένα αγώνισμα και να τον στείλει σπίτι του. Το θεωρώ άδικο. Βέβαια η ζωή είναι άδικη. Θα το ζήσουμε και αυτό», είπε μιλώντας μόνος του στην κάμερα ο Οροκλός.

Σχόλιο έκανε και η Χριστίνα Κολέτσα: «Άμα είναι τα γυναικόπαιδα να μην μπορούν να κάνουν τίποτα ας κάτσουν σπίτια τους.»

Καρφιά έριξε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην κάμερα, λέγοντας: «Είναι λίγο λυπηρό. Θα μου πεις, έχεις φτάσει στην τελική ευθεία, έχεις αντέξει 9 εβδομάδες και βλέπεις άντρες σε εισαγωγικά που βγάζουν την ουρά τους απέξω σε οτιδήποτε σκληρό και αν συμβαίνει».

Ωστόσο, ο Γιώργος Μαυρίδης είχε διαφορετική άποψη: «Δεν νομίζω ότι έχω δείξει ότι είμαι άνθρωπος που τεμπελιάζω ή που δεν βοηθάω σε εργασίες. Όπου χρειαστεί πρώτος είμαι, ειδικά στις εργασίες. Δεν μπορώ να ασχοληθώ, γιατί ασχολούνται, έχω δικά μου προβλήματα να αντιμετωπίσω».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top