Σάρωσε η Ελένη στην πρεμιέρα της, αλλά τα νούμερα "έπεσαν" μόλις τη δεύτερη μέρα - Γκρινιάζουν οι τηλεθεατές στη Μενεγάκη για τις "αλλαγές"

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen

Χαμηλές πτήσεις για την Ελένη Μενεγάκη

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελένη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η επιστροφή της μάλιστα έγινε "talk of the town" καθώς όλο το καλοκαίρι τα δημοσιεύματα έδιναν κι έπαιρναν για τις σαρωτικές αλλαγές στην εκπομπή της και για το "κλάδεμα" συνεργατών της που στάθηκαν για χρόνια στο πλευρό της. 

Οι  τηλεθεατές, από ότι φάνηκε και από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, στήθηκαν με ενδιαφέρον μπροστά στους δέκτες τους για να παρακολουθήσουν την Μενεγάκη και αυτό καταγράφηκε και στα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα της. Συγκεκριμένα, σημείωσε ποσοστό 23,1% στο γενικό κοινό και 31,5% στο δυναμικό κοινό.

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα έκανε η Ελένη Μενεγάκη - Το νέο πλατό και το μήνυμά της στον κόσμο

 Η «Ελένη» σκαρφάλωσε με ευκολία στην πρώτη θέση του πίνακα, καθώς για μιάμιση ώρα κινήθηκε πάνω από το 30% και άγγιξε σε ένα τέταρτο το 38,3%.

Πτώση στους πίνακες τηλεθέασης για την Ελένη μία ημέρα μετά την πρεμιέρα

Μετά από ένα δυναμικό ξεκίνημα με νούμερα τηλεθέασης που ξεπέρασαν το 30%, τη δεύτερη μέρα η «Ελένη» φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά. Η χθεσινή τηλεθέαση στις ηλικίες 15-44 έπεσε σημαντικά, με την Ελένη Μενεγάκη να προσπαθεί να συγκρατήσει τις απώλειες στο σύνολο.

Το μεσημέρι της Τρίτης, τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραψαν μέσο όρο τηλεθέασης για την «Ελένη» 16,2% στο γενικό και 17,6% στο δυναμικό κοινό.

Φαίνεται πως η αρχική περιέργεια των τηλεθεατών για τις πολυδιαφημιζόμενες αλλαγές στην εκπομπή της ήταν αυτή που έδωσε τα υψηλά νούμερα της πρεμιέρας, προσγειώνοντας απότομα την Ελένη από τη δεύτερη κιόλας μέρα στο 16-17%.

Η γκρίνια και τα σχόλια των τηλεθεατών στα social media

Οι τηλεθεατές μάλλον περίμεναν να δουν κάτι διαφορετικό τη δεύτερη ημέρα, αλλά απογοητεύτηκαν και αυτό είναι κάτι που φάνηκε και από τα σχόλια που δέχτηκε η εκπομπή στη σελίδα της στο facebook.

Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η "βασίλισσα" της μεσημεριανής ζώνης και τι θα πράξουν οι τηλεθεατές!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top