«Έχω φάει κέρατο... σύντροφός μου είχε παράλληλη σχέση», παραδέχεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της

«Έχω φάει κέρατο...», παραδέχεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τη γνωρίσαμε μέσα από τον ΣΚΑΙ, αρχικά ως αθλητικογράφος του καναλιού και στη συνέχεια - και πολύ πιο εκτενώς - μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town, αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει οικογένεια, αλλά κι ότι την έχουν απατήσει. 

“Ξέρεις ποιο είναι το όνειρό μου; Να κάνω μια πολύ όμορφη οικογένεια. Θέλω να γίνω μανούλα. Δεν είναι βέβαια κάτι που προγραμματίζεις. Αν είναι, θα σου έρθει. Ελπίζω και εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός και να κάνω μια οικογένεια σαν αυτή που έχω μεγαλώσει εγώ” είπε η πρώην "Διάσημη" και συνέχισε: “Ο φίλος μου το ξέρει. Ακόμα είναι πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα”.
 

Απάντησε, μάλιστα, και στο αν την έχουν απατήσει ποτέ, λέγοντας με ειλικρίνει: “Ναι, έχω φάει κέρατο. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Αυτό ακριβώς συνέβη. Και τις δυο φορές το έμαθα στο ξεκάρφωτο – από γνωστό γνωστού – ότι είχε παράλληλη σχέση. Στην αρχή δεν εμπιστευόμουν τους άνδρες, αλλά όλο αυτό με έκανε πιο δυνατή. Μου πήρε χρόνο να το ξεπεράσω”.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top