Ράνια Θρασκιά – Ανδρέας Φωτόπουλος: O λόγος που τους οδήγησε στο χωρισμό μετά από εννιά χρόνια γάμου

Τι αναφέρει πηγή στο Down Town

Θρασκιά- Φωτόπουλος: O λόγος που χώρισαν

Σαν βόμβα έσκασε στη showbiz η είδηση του χωρισμού της Ράνιας Θρασκιά και του Ανδρέα Φωτόπουλου.

Το ζευγάρι, όπως σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr, έριξε τίτλους τέλους μετά από εννέα χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Down Town oι δυο τους προσπάθησαν και πάλεψαν με κάθε τρόπο για τη σχέση τους.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, ωστόσο, αναφέρει τους λόγους που οδήγησαν την παρουσιάστρια και τον οδοντίατρο στο χωρισμό.

«Έχουν χωρίσει εδώ και τρεις μήνες. Χωρίς πολλές φωνές και εντάσεις. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε, αφού και για τους δύο απόλυτη προτεραιότητα είναι η ηρεμία των παιδιών τους» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Καταρχάς, ναι, ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Προσπάθησαν πολύ και με όλους τους τρόπους προτού πάρουν τη μεγάλη απόφαση. Το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας είχε αφοσιωθεί στη δουλειά του. Αργούσε να γυρίσει τα βράδια στο σπίτι, δεν έδινε αρκετό χρόνο στη Ράνια, ενώ εκείνη παραπονιόταν και την ίδια στιγμή το μετάνιωνε. Οι εντάσεις και οι δύσκολες στιγμές ανάμεσά τους είχαν γίνει σχεδόν καθημερινότητα και οι δυο τους φοβήθηκαν ότι αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στα παιδιά, κάτι που κανείς από τους δύο δεν ήθελε, γι’ αυτό συζήτησαν όσο πιο ψύχραιμα μπορούσαν και κατέληξαν στον χωρισμό. Αμέσως μετα την απόφαση, η Ράνια μάζεψε τα πράγματά της και μαζί με τα παιδιά εγκαταστάθηκαν σε άλλο σπίτι, αφήνοντας τον Ανδρέα πίσω μόνο του στο σπίτι των βορείων προαστίων». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top