Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε on air τι λέει η μικρή Μαρίνα για εκείνη στον κόσμο!

«Θα έρθει μετά για να φύγουμε!»

Οι κόρες της Ελένης Μενεγάκη έχουν πάρει από τη μαμά τους, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας τους, φροντίζουν από μόνες τους για το style τους. Η παρουσιάστρια μάλιστα αναφέρθηκε on air στη μικρή της οικογενείας, Μαρίνα, αλλά και στην εμμονή που έχει με τα ρούχα και τα παπούτσια. 

«Θα τη δεις σήμερα που θα έρθει να φύγουμε μαζί! Η μικρή μου είναι πιο τρελαμένη από την προτελευταία μου, για το τι θα βάλει. Τσακωνόμαστε με το δίχρονο τι θα φορέσει. Της λέω αγάπη μου, θα φας το πρωινό σου και θα λερωθείς. Όχιιι, δεν δέχεται τίποτα, θέλει να ντύνεται γκράντε, να φορά παπούτσια, κορδέλες, φιογκάκια, να λάμπουνε όλα, χαμός γίνεται!

Είναι πολύ αστείο να τη βλέπεις να χαζεύει. Να δεις τι μας χώνει στο κεφάλι  αν δεν της αρέσει αυτό που πάμε να της βάλουμε. Ουρλιάζει όχιιι, αυτό θέλω! Σήμερα ντύθηκε έτσι, και βγήκε βόλτα, μέχρι την κουζίνα δηλαδή, και ντύνεται λες και θα πάμε δεν ξέρω κι εγώ πού. Κριός είναι. Και ξέρεις τι λέει στο τέλος, τους μαζεύει όλους και λέει η μαμά μου τα πήρε! με διαφημίζει!» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top