ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το φαγητό των «Διασήμων» έκανε ο Χανταμπάκης μέσω… Instagram!

Γιατί έδωσε «στεγνά» την παραγωγή του Survivor;

Το ότι έκαναν «κοπάνα» από την παραλία τους και πήγαν στο κοντινότερο χωριό σε μια προσπάθεια αναζήτησης φαγητού τόσο οι «Διάσημοι», όσο και οι «Μαχητές» αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης ο Σάκης Τανιμανίδης.

Και το επεισόδιο αυτό παρακολούθησε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος μιας και όπως αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ήταν ανάμεσα στα εμπλεκόμενα πρόσωπα, θέλησε να αποκαλύψει τη δική του πλευρά και «τα έχωσε» στην παραγωγή του Survivor, λέγοντας ότι αυτό «το γνώριζε από την πρώτη μέρα»

«Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο… και για να λέμε αλήθειες όταν ανοίγουμε το στόμα μας… ό,τι γίνεται στο Survivor, μα ό,τι γίνεται, η ελληνική παραγωγή το γνωρίζει από την πρώτη μέρα. Δεν ξέρω αν το έμαθε τώρα ο Σάκης, όμως όλοι οι ρεπόρτερ και οι αρμόδιοι για τη φύλαξή μας το ήξεραν «και αυτό». Για να μην παρεξηγηθώ και βγω «Άγιος», ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε και ο ίδιος). Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει… Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και την Acun Medya», ήταν η ανάρτηση του πρώην «Διασήμου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top