ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ για παίκτη του Survivor: Άλλη λέει ότι είναι κοπέλα του, άλλη βγάζει βίντεο και λέει ότι... είναι «δικός της»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει τρελάνει τις γυναίκες!

Μπορεί να ανήκει στην ομάδα των «Μαχητών», που στις τελευταίες 6 «μάχες» χάνουν από την ομάδα των «Διασήμων», αλλά εκείνος μόνο χαμένος δε δείχνει να βγαίνει μέσα από όλο αυτό.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει τραβήξει πάνω του όλα τα (γυναικεία κυρίως) βλέμματα και όχι άδικα καθώς είναι μια από τις πιο σέξι αντρικές παρουσίες στον Άγιο Δομίνικο, αν δει κανείς τόσο το κορμί, όσο και το πρόσωπό του.

Όπως αναφέρει στην επίσημη σελίδα του Survivor η περιγραφή του «είναι 27 χρονών και ζει στην Αθήνα. Είναι personal trainer και ναυαγοσώστης. Ασχολείται με το body building, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του, ήρεμο, αισιόδοξο και με χιούμορ. Εκείνο που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο είναι η πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση του. Το πιο σημαντικό πράγμα που του έχει συμβεί στη ζωή του είναι όταν συμμετείχε ως μέλος της προεδρικής φρουράς σε παρέλαση στην Νέα Υόρκη. Συμμετέχει στο survivor για την εμπειρία και για το έπαθλο».

Προς απογοήτευση, όμως, των θαυμαστριών του, ο Κωσταντίνος είναι δεσμευμένος και πολύ ερωτευμένος με τη γυμνάστρια, Βασιλική Αγιαννοπούλου.

Η αγαπημένη του είναι επίσης gym freak, και μάλιστα έχουν λάβει μέρος σε αγώνες bodybuilding, ενώ κοινές τους φωτογραφίες έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, ανέβαζε κοινές τους φωτογραφίες σε… τρυφερά τετ α τετ στο facebook, βάζοντας μάλιστα σε πολλά σχόλια και το hashtag #myman, δηλαδή ο «άντρας μου».

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος τελικά αποδεικνύεται μεγαλύτερος καρδιοκατακτητής, μιας και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο που… θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: η Βασιλική δεν είναι το κορίτσι του «Μαχητή», σύμφωνα με τα όσα λέει  στο YouTube γνωστή personal trainer από την Κύπρο, η οποία, όπως αναφέρει, μιλάει εκ μέρους της οικογένειας του Κωνσταντίνου, ενώ μεταξύ άλλων απειλεί να κινηθεί νομικά εναντίον όσων Μέσων δημοσιεύουν τη ψευδή, όπως τη χαρακτηρίζει, είδηση της σχέσης του αγαπημένου της με την άλλη κοπέλα.

Στο ίδιο βίντεο μάλιστα αναφέρει πως είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο από τον Νοέμβριο μέχρι τώρα, γνωρίστηκαν σε αγώνες στην Αθήνα, αποκαλύπτοντας ότι του έχει χαρίσει το γούρι της για καλή τύχη στο παιχνίδι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top