ΜΟΝΟ στο star.gr: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα παρουσιάσει το "Μεγάλο Παζάρι"

Τέλος τα σενάρια, ο κύβος ερρίφθη

Η Ντορέττα θα παρουσιάσει το Μεγάλο Παζάρι

Ήταν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν ο ΣΚΑΙ έκανε την παρουσίαση του προγράμματός του, τότε που ανακοινώθηκε δια στόματος, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, της διευθύντριας δηλαδή προγράμματος του σταθμού, ότι το «Μεγάλο Παζάρι» όχι μόνο θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά αυτή η μεγάλη επιστροφή θα γίνει μέσα από τη συχνότητά του.

Ωστόσο, αυτό που είχε μείνει σκεπασμένο με πέπλο μυστηρίου ήταν το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο τιμόνι του τηλεπαιχνιδιού, που σημείωνε τεράστια επιτυχία στις αρχές δεκαετίας του ’90 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες – για να μην πούμε ώρες -, πολλά ήταν τα ονόματα που είχαν ακουστεί: επώνυμοι άντρες και γυναίκες είχαν «χρηστεί» παρουσιαστές χωρίς να ήταν τίποτα βέβαια επίσημο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, ο κύβος ερρίφθη: οι «μνηστήρες» ήταν πολλοί, αλλά τελικά το «Μεγάλο Παζάρι» θα το πάρει… η Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Η ηθοποιός, που έκανε το ντεμπούτο της ως... παρουσιάστρια στην πρωινή ζώνη του μεγάλου καναλιού, την περασμένη σεζόν, πέρασε με άριστα το τεστ και πλέον σαλπάρει για νέες περιπέτειες με παιχνιδιάτικη διάθεση!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα γυρίσματα του παιχνιδιού έχει προγραμματιστεί ότι θα ξεκινήσουν στο τέλος του Ιανουαρίου, ενώ από τις αρχές του Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί σε ποια ζώνη του καναλιού του Φαλήρου θα δούμε το νέο πρότζεκτ – ίσως ενταχθεί ακόμα και στη μεσημβρινή ζώνη, παρόλο που τετοιου ειδους παιχνίδια έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε νωρίς το απόγευμα -, αλλά είναι σίγουρο ότι θα είναι σε καθημερινή βάση!

Ο ρόλος της παρουσιάστριας – και με τη βούλα πλέον – δεν θα είναι απλά διεκπεραιωτικός, αλλά πιο ενεργός: η Ντορέττα θα γίνεται ένα τόσο με τους παίκτες, όσο και με το κοινό που θα υπάρχει στο πλατό, που αυτές τις ημέρες είναι στα σκαριά και παίρνει μέρα με τη μέρα σάρκα και οστά.

Φυσικά, ενώ ο κύριος σκελετός του παιχνιδιού που υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της ιδιωτικής τηλεόρασης, θα είναι ο ίδιος, το τελικό προιον που θα βγει στον «αέρα» δεν θα είναι παλιακό. Ίσα – ίσα που, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα υπάρξουν αυτές οι αλλαγές που θα το φέρουν πιο κοντά στο σήμερα και το τηλεπαιχνίδι θα επιστρέψει... δρυμύτερο και ανανεομένο!

Πίσω από τις κουρτίνες και τα κουτιά θα υπάρχουν πλούσια – παρά την κρίση – δώρα, θέλοντας με τον τρόπο αυτό όχι μόνο να «κερδίσουν» οι ιθύνοντες τη μάχη της τηλεθέασης, αλλά να χαρίσουν χαμόγελα, ζωντάνια και κέφι στο τηλεοπτικό κοινό!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top