Ώρα να δείτε την αγαπημένη σας Χριστουγεννιάτικη ταινία: ΕΔΩ οι 7 καλύτερες

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπείτε στο κλίμα των ημερών;

Ώρα να δείτε την αγαπημένη σας Χριστουγεννιάτικη ταινία

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ!

Για το λόγο αυτό, το star.gr συγκέντρωσε για εσάς τις 7 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών και σας τις παρουσιάζει παρακάτω. Τι θα λέγατε να δείτε το αγαπημένο σας έργο και να μυηθείτε μ’ αυτό τον τρόπο στη μαγεία των ημερών;

1. Home Alone (1990): Στη -κλασική πια- ταινία του Chris Columbus στις αρχές των ’90s βλέπουμε τον νεαρό Macaulay Culkin, τον οποίο έχουν αφήσει μόνο οι δικοί του για τις γιορτές, αντιμέτωπο με φοβερούς διαρρήκτες. Χάος και πολύ γέλιο!

1.jpg
2. How The Grinch Stole Christmas (2000): Ο Ρον Χάουαρντ σκηνοθετεί τον… έντονα μακιγιαρισμένο Jim Carrey και την νεαρή Taylor Momsen (πλέον γνωστή κυρίως από το Gossip Girl) σε μια προσαρμογή του σουρεαλιστικού διηγήματος του Dr Seuss. Παρά τις διαφορετικές και αμφιλεγόμενες κριτικές που εισέπραξε όταν βγήκε, το παραμύθι του Καλικάντζαρου είναι τόσο βαθιά ριζωμένο στην χριστουγεννιάτικη παράδοση των ΗΠΑ που αξίζει μια θέση στην 10αδα.

2.jpg
3. Elf (2003): Ο δυναμικός Γουίλ Φέρελ, πλαισιωμένος από τη Zooey Deschanel και τον James Caan, υποδύεται ένα ξωτικό που υποφέρει από κρίση ταυτότητας μετά την αποκάλυψη ότι γεννήθηκε άνθρωπος. Συγκινητική κατά περιόδους, αλλά πάντα ξεκαρδιστική, η ταινία Elf βρίσκεται σε καλό δρόμο για να χαρακτηριστεί κλασική!

3.jpg
4. Love Actually (2003): Με ένα εξαιρετικό cast – την αφρόκρεμα της βρετανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας – η εξαιρετική ταινία του Richard Curtis έχει κατακτήσει καρδιές σε όλο τον κόσμο με τις υπέροχες ιστορίες αγάπης που διαδραματίζονται στο Λονδίνο.

4.jpg
5. The Nightmare Before Christmas (1993): H ευφάνταστη ταινία του Τιμ Μπάρτον, που μπλέκει Halloween και Χριστούγεννα, σχετίζεται πιο πολύ με σκελετούς και κρανία, παρά με έλκηθρα, καμπάνες και χιονονιφάδες! Παρόλα αυτά το φιλμ The Nightmare Before Christmas παραμένει μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες του σκηνοθέτη και έχει αποκτήσει τη φήμη του κλασικού μεταξύ των οπαδών του…

5.jpg
6. The Muppet Christmas Carol (1992): Προσαρμογή ενός από τα μεγαλύτερα έργα της αγγλικής λογοτεχνίας με καστ που αποτελείται αποκλειστικά από τις πιο συμπαθητικές μαριονέτες; Λάθος! Πρόκειται για την Muppet εκδοχή του A Christmas Carol (με τον Michael Caine που αποτελεί μια σπάνια ανθρώπινη παρουσία ως Εμπενίζερ Σκρουτζ), μια υπέροχη ταινία, που στην πάροδο του χρόνου θεωρείται από τις πιο αγαπημένες μιας ολόκληρης γενιάς.

6.jpg
7. It’s A Wonderful Life (1946): Μια ταινία η οποία δεν είναι τίποτα λιγότερο από το κλασική. Ο James Stewart πρωταγωνιστεί ως αυτοκαταστροφικός τύπος που θέλει να αυτοκτονήσει, πριν ένας μυστηριώδης φύλακας άγγελος τον οδηγήσει σε ένα ταξίδι που θα του αποδείξει πως η υπάρξή του απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί μάταια. Ο ορισμός της ‘feel good’ ταινίας, το It’s A Wonderful Life είναι ένα Χριστουγεννιάτικο κινηματογραφικό must

7.jpg
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top