Έλλη Κοκκίνου-Γιώργος Μπόγρης: Γιατί χώρισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης

Πως τους πρόδωσε το Instagram

Μετά από επτά χρόνια σχέσης, η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης δεν είναι πια μαζί.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, άλλωστε η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα απέφευγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον Γιώργο και είχε πει «φαντάζομαι είναι καλά...», ενώ εκείνος από την μεριά του την έκανε unfollow στο instagram!

Σύμφωνα με το περιοδικό Down Town, φαίνεται πως η Έλλη και ο Γιώργος δεν άντεξαν την απόσταση μιας και εκείνος ήταν τα τελευταία τρία χρόνια στην Ισπανία και παρόλο που επέστρεψε στην Ελλάδα ο μπασκετμπολίστας και η τραγουδίστρια δεν τα βρήκαν.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού αποκάλυψε για το τέλος της σχέσης τους στο περιοδικό: «Ναι έχουν χωρίσει από τα τέλη Ιουνίου και αυτή την φορά είναι οριστικό. Μας το ανακοίνωσε ο ίδιος ένα βράδυ που τον ρωτήσαμε πως τα πάει με την Έλλη. Ο Γιώργος θέλει να επαναπροσδιορίσει τη ζωή και τις προτεραιότητές του. Αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον είναι αποκλειστικά η πορεία του στο μπάσκετ. Επιθυμεί να έχει μια επιτυχημένη χρονιά στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό θα ρίξει εκεί όλο το βάρος του. Δεν σου κρύβω ότι η αλλαγή ομάδας έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να χωρίσει. Δέχτηκε πιέσεις από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τού στυλ “πρέπει να σταματήσεις να προκαλείς με την προσωπική σου ζωή και να αφοσιωθείς στο αγώνισμά σου. Καλό είναι από εδώ και πέρα να προκαλείς μόνο με τις επιδόσεις σου».

Μάλιστα και στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη ανέφερε: «Το τέλος φαίνεται ότι είναι οριστικό… Μίλησα χτες με έναν καλό του φίλο και μου είπε ότι δεν είναι μαζί. Είχαν προβλήματα από όταν έπαιζε στην Ισπανία, αλλά προσπαθούσαν να τα βρουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top