Είχε προειδοποιήσει ο μακελάρης της Φλόριντα: «Ορκίζομαι στο Θεό μια μέρα θα αιματοκυλήσω το σχολείο»

Είχαν βρεθεί σφαίρες μέσα στη σχολική του τσάντα

Ανατριχίλα προκαλεί η κατάθεση συμμαθητή του 19χρονου Νίκολας Κρουζ, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης σκόρπισε τον θάνατο στο σχολείο, ανοίγοντας πυρ και σκοτώνοντας 17 ανθρώπους.

Όπως είπε τον είχε συναντήσει πριν από ένα χρόνο στην είσοδο του σχολείου και ήταν αναστατωμένος. Τον ρώτησε τι είχε κι εκείνος του απάντησε:

Διαβάστε επίσης: Τον απέβαλαν από το σχολείο και επέστρεψε σκοτώνοντας 17 ανθρώπους

Τα σχολεία των ΗΠΑ βάφονται με αίμα! Οι χειρότερες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στην Αμερική

«Δεν ξέρω, ορκίζομαι στο Θεό ότι θα αιματοκυλίσω αυτό το σχολείο». 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος είχε αποβληθεί για πειθαρχικούς λόγους, με το ABC να μεταφέρει μαρτυρία καθηγητή πως πιθανόν η αφορμή να ήταν το γεγονός ότι είχαν βρεθεί σφαίρες μέσα στην τσάντα του.

Ο ίδιος γνώριζε ακριβώς πώς θα αντιδράσουν οι συμμαθητές του σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού φωτιάς.

Κατά τη διάρκεια του δολοφονικού αμόκ του, σκότωσε 17 ανθρώπους, δώδεκα μέσα στο κτίριο, τρεις έξω από αυτό, ένα άτομο που έτυχε να βρίσκεται σε μια γωνία του δρόμου και δύο ακόμα που εξέπνευσαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον σερίφη της πόλης, ο Κρουζ άνοιξε πυρ και μετά προσπάθησε να διαφύγει μαζί με τους τρομοκρατημένους συμμαθητές του που αναζητούσαν καταφύγιο από τη μανία του.

Μάλιστα είχε προετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια την επίθεσή του. Φορούσε αντιασφυξιογόνα μάσκα, είχε μαζί καπνογόνα για να ενεργοποιήσει τον συναγερμό πυρκαγιάς και αμέσως άρχισε να γαζώνει όποιον έβλεπε μπροστά του.

Η μητέρα του είχε πεθάνει την 1η Νοεμβρίου από γρίπη που εξελίχθηκε σε πνευμονία, ενώ πριν αρκετά χρόνια είχε χάσει και τον πατέρα του. Η θεία του δήλωσε στις αρχές ότι ο 19χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ μετά το θάνατο της μητέρας του έμενε στο σπίτι φιλικής οικογένειας.

Οι λογαριασμοί που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδιναν σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο ίδιος ανέβαζε φωτογραφίες με όπλα, ενώ σύμφωνα με τη New York Post είχε υποβληθεί σε θεραπεία για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στη βία και τα όπλα.

Η αστυνομία ερευνά αν ο Κρουζ είχε κρύψει και βόμβες μέσα στο σχολείο.

Τέλος, ένα νέο βίντεο από τη στιγμή που αστυνομικοί απελευθερώνουν μαθητές κάνει το γύρο του διαδικτύου, μεταφέροντας τη φρίκη και τον τρόμο που έζησαν μέσα στο σχολείο τους οι μαθητές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top