Προσοχή σκληρές εικόνες: Νεκροί και τραυματίες πεσμένοι στον δρόμο μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη

Αίματα και πόνος παντού-Δείτε το βαν που σκόρπισε τον θάνατο

Παγώνουν το αίμα οι πρώτες εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την τρομοκρατική επίθεση που συνέβη λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης στην καρδιά της Βαρκελώνης.

Όπως θα δείτε και στα video που ανεβάζουν στο Twitter οι χρήστες των social media, αιμόφυρτοι τραυματίες και νεκροί κείτονται στους δρόμους στην περιοχή Las Ramblas, εκεί όπου ένα φορτηγό έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε πεζούς, και διένυσε 530 μέτρα προτού σταματήσει την πορεία του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους είναι 2, ενώ τουλάχιστον 20 έχουν τραυματιστεί.

Τα πλάνα είναι σοκαριστικά, και αποτυπώνουν την φρίκη αλλά και τον τρόμο.

Η El Pais, αναφέρει ότι ο οδηγός του οχήματος αμέσως μετά διέφυγε με τα πόδια, και χάθηκε μέσα στο πλήθος. Αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι λίγα λεπτά αργότερα δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε εστιατόριο στην πόλη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί ακόμα να πει με σιγουριά αν τα δυο περιστατικά συνδέονται. Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πάντως πως πρόκειται για τους δράστες που έχουν ταμπουρωθεί σε τουρκικό εστιατόριο.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top