Κουφέτα με αίμα-Την σκότωσαν λίγο πριν ντυθεί νυφούλα! Απίστευτο έγκλημα

Οργή και θλίψη για την γυναίκα που σκοτώθηκε από αστυνομικό αφού είχε καλέσει να καταγγείλει ένα έγκλημα

Την σκότωσαν λίγο πριν ντυθεί νυφούλα!

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο θάνατος μιας Αυστραλέζας που σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγη ώρα αφότου είχε τηλεφωνήσει η ίδια στην αστυνομία για να αναφέρει ότι κάποιος δεχόταν επίθεση κοντά στο σπίτι της. 

Η 40χρονη Τζάστιν Ντέιμοντ, καθηγήτρια γιόγκας και διαλογισμού, η οποία ζούσε στις ΗΠΑ από τον Απρίλιο του 2014, έπεσε νεκρή, όταν ένας αστυνομικός την πυροβόλησε λίγη ώρα αφότου κάλεσε τις αρχές και είπε ότι κάποιος είχε δεχτεί επίθεση σε ένα δρομάκι κοντά στο σπίτι της, στη Μινεάπολη. 

H Τζάστιν με τον αγαπημένο της 

Το Γραφείο Προστασίας κατά του Εγκλήματος (BCA) της Μινεσότας, που ερευνά περιπτώσεις πυροβολισμών στις οποίες εμπλέκονται αστυνομικοί, δεν ανέφερε τι ήταν αυτό που ανάγκασε τους αστυνομικούς να ανοίξουν πυρ. Οι κάμερες με τις οποίες ήταν εξοπλισμένοι και οι δύο αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο συμβάν, δεν είχαν ενεργοποιηθεί. 

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Minneapolis Star Tribune, που επικαλείται τρεις μη κατονομαζόμενες πηγές, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τη γυναίκα, που φορούσε την πιτζάμα της, μέσα από το τζάμι του περιπολικού όταν εκείνη τους πλησίασε για να τους μιλήσει. 

Ο τηλεοπτικός σταθμός WCCO μετέδωσε ότι ο δράστης είναι ο Μοχάμεντ Νουρ, ένας άνδρας που κατάγεται από τη Σομαλία και εντάχθηκε στην τοπική αστυνομία το 2015. 

Στο κέντρο ο Μοχάμεντ Νουρ

"Είμαι αηδιασμένη και βαθιά ταραγμένη" είπε η Μπέτσι Χότζες, η δήμαρχος της Μινεάπολης. "Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε παρά ελάχιστα στοιχεία. Θέλουμε όλοι να μάθουμε περισσότερα", πρόσθεσε. 

Πολλές εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στο σημείο για να τιμήσουν την 40χρονη γυναίκα και να ζητήσουν εξηγήσεις για τον θάνατό της. 

Η 40χρονη Τζάστιν Ντέιμοντ είχε αλλάξει όλη τη ζωή της, όταν έχασε τη μητέρα της από καρκίνο. Ήταν κτηνίατρος και παράτησε την καριέρα της για να γίνει πνευματική θεραπεύτρια. Άνθρωποι που την γνώριζαν είπαν ότι η Τζάστιν Ντέιμοντ ήταν μια χαρισματική ομιλήτρια, δασκάλα και προπονήτρια. Η ίδια είχε χιούμορ, λάτρευε τα ζώα και ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον Αύγουστο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top