Κανείς δεν επέζησε στους τρεις τελευταίους ορόφους του πύργου της κολάσεως!12 οι ΝΕΚΡΟΙ-Εκατοντάδες οι αγνοούμενοι-ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ

Video που παγώνουν το αίμα-Παιδιά ουρλιάζουν μέσα στο φλεγόμενο κτίριο, πυροσβέστης ρισκάρει την ζωή του για να σώσει κόσμο/ Πρώτη ανάρτηση: 14-06-2017 16:59

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες αλλά και τα video που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον πύργο «Grenfell», ο οποίος τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα τουλάχιστον 12 άνθρωποι (επιβεβαιωμένα) να έχουν χάσει την ζωή τους, και εκατοντάδες να αγνοούνται.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο «πύργος της κολάσεως» στο δυτικό Λονδίνο που αποτελούνταν από 27 ορόφους, έγινε παρανάλωμα του πυρός έπειτα από έκρηξη ψυγείου που έγινε σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου.

AYTOΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΥΛΙΧΤΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΗΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας είναι συγκλονιστικές. Το ίδιο και οι ανθρώπινες ιστορίες.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Πολλοί άνθρωποι για να γλιτώσουν, άρχισαν να πέφτουν από τους ορόφους, ενώ άλλοι με αυτοσχέδια σεντόνια και κουβέρτες έκαναν ο,τι μπορούσαν για να σωθούν, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην καούν ζωντανοί.

Από τις πιο συγκλονιστικές περιγραφές, είναι αυτές που αναφέρουν πως γονείς πέταγαν τα παιδιά και τα μωρά τους από τους ορόφους για να τα γλιτώσουν.

Ενα μωρό το οποίο η μητέρα του το πέταξε από το 10ο όροφο επέζησε με μόνο  μερικά σπασμένα κόκαλα και μώλωπες, καθώς το έπιασαν από κάτω άτομα που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης και διάσωσης.


Στο video που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Daily Mail» παγώνει το αίμα, καθώς ακούγονται τα ουρλιαχτά παιδιών να βγαίνουν από το φλεγόμενο κτίριο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, κανείς δεν κατάφερε να επιζήσει στους τρεις τελευταίους ορόφους του κτιρίου, ενώ οι αγνοούμενοι είναι εκατοντάδες.

Εκείνοι που κατάφεραν να εγκαταλείψουν το κτίριο εγκαίρως και να γλιτώσουν ανέφεραν ότι το εσωτερικό του πύργου ήταν «σαν την κόλαση επί γης» καθώς περνούσαν πάνω από νεκρούς. Ισχυρίζονταν ακόμη ότι δεν ακούστηκε κανένας συναγερμός φωτιάς, το σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης δεν λειτουργούσε και η μοναδική σκάλα ήταν αποκλεισμένη. 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΩΣ ΣΧΟΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ


 

ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΝΩ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΧΤΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top