Τραμπ: «Ο Ομπάμα με παρακολουθούσε»

’Εντονα αντέδρασε ο Αμερικανός πρόεδρος

Βαριές κατηγορίες κατά του Μπάρακ Ομπάμα, εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Ντόναλντ Τράμπ.

Πιο συγκεκριμένα, κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, πως πριν από τις αμερικανικές εκλογές είχε βάλει κοριούς στα τηλέφωνα και στον ουρανοξύστη του.

«Απαίσιο! Μόλις ανακάλυψα ότι ο Ομπάμα είχε βάλει "κοριούς" στον Trump Tower ακριβώς πριν τη νίκη. Τίποτα δεν βρέθηκε. Αυτό είναι Μακαρθισμός» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ και μετά ακολούθησε καταιγισμός μηνυμάτων.

«Είναι νόμιμο για έναν εν ενεργεία Πρόεδρο να βάζει "κοριούς" σε έναν υποψήφιο πριν τις εκλογές; Απορρίφθηκε από το δικαστήριο νωρίτερα. Νέο χαμηλό»

«Στοιχηματίζω ότι ένας καλός δικηγόρος θα μπορούσε να κάνει μια τέλεια υπόθεση από το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα παρακολουθούσε τα τηλέφωνά μου τον Οκτώβριο, ακριβώς πριν από τις εκλογές».

«Πόσο χαμηλά έπεσε ο Πρόεδρος Ομπάμα για να παγιδεύσει τα τηλέφωνά μου κατά την διάρκεια της ιερής εκλογικής διαδικασίας. Αυτό είναι Nixon/Watergate. Κακός (ή διεστραμμένος) τύπος»

Γρήγορη ήταν όμως η απάντηση του Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος είπε πως ουδέποτε εκείνος αλλά ούτε και οι αξιωματούχοι διέταξαν την παρακολούθηση κανενός Αμερικανού πολίτη.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top