Κλίντον: Έδειχνε άνετη αλλά μέσα της έβραζε! Το θανατηφόρο βλέμμα στη Μισέλ Ομπάμα-ΦΩΤΟ

Δεν μπορεί να χωνέψει ότι έχασε την προεδρία μέσα από τα χέρια της!

Χίλαρι Ομπάμα Κλιντον Τραμπ

Με…  μεγάλο μάτι θα φύγει από τον Λευκό Οίκο η Μισέλ Ομπάμα! Η πρώην πρώτη Κυρία της Αμερικής μαγνήτισε τα βλέμματα στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, με το στυλ και τον αέρα της, μπαίνοντας στο μάτι της Χίλαρι Κλίντον! 

Για την…  τελευταία (την κυρία Χίλαρι) η πίκρα σήμερα Παρασκευή ήταν διπλή! Όσο και αν προσπαθούσε να δείξει άνετη και ωραία, από μέσα της –σαν γνήσιος Σκορπιός- καιγόταν! «Γιατί αυτός και όχι εγώ;». Αυτό έλεγε στην πραγματικότητα από μέσα της η πρώην υπουργός των ΗΠΑ, αδυνατώντας ακόμη και τώρα να συνειδητοποιήσει την ήττα της. 

Η κυρία Κλίντον που έχει δώσει όλη τη ζωή της στην πολιτική και την διπλωματία, δεν μπορεί να χωνέψει πως ένας ριαλιτζής (από το reality) με ακραίες απόψεις και αδυναμία στα "κουνελάκια" της πήρε το αξίωμα μέσα από το τσεπάκι! 

Η πρώην υπουργός προσπαθούσε να πνίξει τον καημό της, αλλά σε πολλές στιγμές δεν τα κατάφερνε! Δεν ήταν και εύκολο άλλωστε! Από τη μια έβλεπε να προσκυνάνε όλη την σικάτη Μελάνια, και από την άλλη να χαιρετάνε πολύ θερμά την Μισέλ Ομπάμα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ στο μέλλον.

Μπορεί η κυρία Κλίντον αρχικά να χαμογέλασε φιλικά στην κυρία Ομπάμα, ωστόσο τα γαλάζια μάτια της άλλα έδειχναν για τις πραγματικές προθέσεις της. Με βλέμμα τύπου «δεν θα μου κλέψεις και ....εσύ τον τίτλο» κοιτούσε την Ομπάμα η Κλίντον, όταν η πρώτη γύρισε την πλάτη!

Το star.gr έπιασε τα καρέ και σας τα παρουσιάζει 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top