Δεν έχασε καιρό: Ο Τραμπ σήκωσε το γάντι και απάντησε στο κράξιμο της Μέριλ Στριπ

Την χαρακτήρισε «θαυμάστρια» της Χίλαρι Κλίντον και είπε πως δεν εξεπλάγη

Σε χρόνο… dt απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του η Μέριλ Στριπ κατά την διάρκεια της απονομής των «Χρυσών Σφαιρών».

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr η 67χρονη ηθοποιός τον έσφαξε με το γάντι στην ομιλία της, κατακεραυνώνοντας τον με τον… τρόπο της, επειδή κατά την προεκλογική του εκστρατεία είχε χλευάσει δημοσιογράφο με αναπηρία:

«Υπήρξε μία ερμηνεία τη χρονιά αυτή που με συγκλόνισε», δήλωσε η 67χρονη μιλώντας για τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ και συμπλήρωσε: «Μου ράγισε την καρδιά. Όχι επειδή ήταν κάτι καλό. Ήταν η στιγμή εκείνη που το πρόσωπο που ζητήθηκε να καθίσει στην πιο αξιοσέβαστη θέση της χώρας μας μιμήθηκε έναν ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες, κάποιον που δεν μπορούσε να "απαντήσει". Μου ράγισε την καρδιά όταν το είδα και δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Γιατί δεν ήταν σε ταινία αλλά στην πραγματική ζωή. Και όταν γίνεται από κάποιον που έχει εξουσία, είναι σαν να δίνει την άδεια σε άλλους να κάνουν το ίδιο. Η έλλειψη σεβασμού φέρνει έλλειψη σεβασμού και η βία φέρνει βία. Και όταν οι ισχυροί χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για να εκφοβίζουν όλοι χάνουμε».

Τάδε έφη η χαρισματική ηθοποιός, και η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ δεν άργησε να έρθει μέσω των «New York Times».

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, την χαρακτήρισε «θαυμάστρια της Χίλαρι», και είπε πως δεν είχε δει την ομιλία της Στριπ ή άλλα μέρη της τελετής που μεταδόθηκαν από το NBC, αλλά πρόσθεσε ότι δεν τον εξέπληξε το γεγονός πως του επιτέθηκαν οι φιλελεύθεροι άνθρωποι του κινηματογράφου.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως «δεν χλεύασα ποτέ κανέναν» και ισχυρίστηκε ότι έθεσε υπό αμφισβήτηση τον δημοσιογράφο στον οποίο αναφέρθηκε η Στριπ επειδή είχε αλλάξει την ιστορία του και δηλώσεις του. «Οι άνθρωποι συνεχίζουν να λένε ότι κορόιδεψα την αναπηρία του δημοσιογράφου. Η Μέριλ Στρίπ και όλοι οι άλλοι το ισχυρίζονται λες και μπόρεσαν να διαβάσουν το μυαλό μου», είπε στη συνέντευξη και υπενθύμισε πως η ηθοποιός έχει εκφραστεί υπέρ της Χίλαρι Κλίντον.

Να σημειώσουμε, ότι οι «Χρυσές Σφαίρες» ήταν η τελευταία υψηλού προφίλ εκδήλωση του Χόλιγουντ πριν από την ορκωμοσία του Τραμπ στις 20 Ιανουαρίου, με την πλειοψηφία των celebrities  να μην την βλέπει με καθόλου καλό μάτι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top