Οι καλλονοί κολλητοί φίλοι που σκοτώθηκαν στο club Reina-Οι τραγικές ιστορίες τους

Νέοι και ξένοιαστοι άνθρωποι που διασκέδαζαν ανέμελοι την Πρωτοχρονιά

Tο φως της δημοσιότητας βλέπουν συνεχώς νέες φωτογραφίες των θυμάτων του μακελάρη του ISIS μέσα στο club Reina της Κωνσταντινούπολης.

VIDEO-ΦΡΙΚΗΣ TA ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ REINA


Reina saldırısında korkunç anlar..... από cumhuriyet

Οι περισσότεροι ήταν νέοι και ανέμελοι άνθρωποι, που διασκέδαζαν στο διάσημο club της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, δίχως να διανοούνται ότι καραδοκούσε ο θάνατος και η φρίκη.

Η πανέμορφη Rita Sami, ήταν μόλις 26 ετών και κόρη του Λιβανέζου επιχειρηματία, Ilyas Schami.

Η νεαρή καλλονή, βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον επίσης κούκλο φίλο της, τον 25χρονο Ilya Vardini από την Βυρηττό. Οι δυο τους διασκέδαζαν παρέα την μοιραία βραδιά στο Reina.

ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΖΙ 

Ο VARDINΙ ME THN KAΛΛΟΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ

ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ VARDINI ΘΡΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ RITA SCHAMI

Τραγικό θάνατο βρήκε και ο Λιβανέζος τραπεζίτης Heykel Musellim. Η αναγνώριση του κατέστη δυνατή μόνο όταν οι Αρχές κατάφεραν να πάρουν δείγμα DNA από έναν συγγενή του.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, βλέπετε τον θρήνο στην κηδεία του Fatih Cakmak. Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ήταν ο φύλακας του club και ο πρώτος που έφαγε τις σφαίρες του τρομοκράτη. Μάλιστα η μοίρα του έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι, καθώς στις αρχές Δεκεμβρίου είχε γλυτώσει από την τρομοκρατική επίθεση στο γήπεδο της Μπεσίκτας, αλλά σκοτώθηκε στο club Reina.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top