Βρέθηκαν ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ του ρωσικού αεροσκάφους στο Σότσι- Απίθανο να υπάρχουν επιζώντες!

Δεν ελήφθη κανένα σήμα κινδύνου από το αεροπλάνο, αναφέρουν οι αρμόδιες αρχές.

Τα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους ΤU-154, στο οποίο επέβαιναν 92 άνθρωποι βρέθηκαν στη Μαύρη Θάλασσα, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Συντρίμμια του αεροπλάνου ΤU-154 του ρωσικού υπουργείου Άμυνας βρέθηκαν σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από τα παράλια της πόλης του Σότσι, σε βάθος 50 έως 70 μέτρων», ανακοίνωσε το υπουργείο.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τις υπηρεσίες διάσωσης, μετέδωσαν νωρίτερα ότι μια ομάδα εντόπισε το πιθανό σημείο της συντριβής στη θάλασσα του Σότσι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το αεροπλάνο πιθανόν συνετρίβη κατά τη διάρκεια της ανόδου του και είναι απίθανο να υπάρχουν επιζώντες! Δεν ελήφθη κανένα σήμα κινδύνου από το αεροπλάνο, αναφέρουν οι αρμόδιες αρχές.

Το αεροσκάφος της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας κατευθυνόταν προς  τη Λαττάκεια της Συρίας. Οι επιβαίνοντες ήταν Ρώσοι στρατιώτες και καλλιτέχνες μουσικού συγκροτήματος που πήγαιναν στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τις δυνάμεις της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στη Συρία, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Εννέα Ρώσοι δημοσιογράφοι επέβαιναν στο αεροπλάνο.

Εντωμεταξύ, η αρχική πληροφορία ήταν ότι οι επιβαίνοντες ήταν 91. Σύμφωνα με το RT, οι επιβάτες ήταν τελικά 84 και όχι 83, που σημαίνει ότι μαζί με το πλήρωμα, ο αριθμός των επιβαινόντων ανέρχεται σε 92.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ στη Μαύρη Θάλασσα το ρωσικό αεροσκάφος- Επέβαιναν 91 άνθρωποι

ΧΑΘΗΚΕ από τα ραντάρ ρωσικό αεροσκάφος με 91 επιβαίνοντες -Πιθανόν έχει συντριβεί!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top