Στο νοσοκομείο τα εγκαταλελειμμένα κοριτσάκια, σε τηλεοπτική εκπομπή οι γονείς τους με δάκρυα!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ on camera

Ζητούν τα παιδάκια πίσω!

Οι γονείς των τριών μωρών (3 ετών, 2 ετών και 7 μηνών) που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα παγωμένα και αγκαλιασμένα σε δρόμο στην Πάτρα, έξω από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της πόλης μίλησαν στην εκπομπή «Tatiana Live» το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Άγγελος και η Ρεγγίνα, όπως είναι τα ονόματα των γονέων των τριών κοριτσιών, ζητούν τώρα πίσω τα παιδάκια, ωστόσο αυτό δεν είναι εύκολο, πρώτον γιατί το ζευγάρι, που είναι Αλβανικής καταγωγής, δεν έχει νόμιμα χαρτιά παραμονής στην Ελλάδα, αλλά και διότι τους βαραίνουν σοβαρές κατηγορίες. 

Η Ρεγγίνα, μιλώντας για το οικογενειακό δράμα τους, αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε τον Άγγελο, όταν εκείνη ήταν μόλις 13 ετών. Τα λόγια από τα χείλη της μητέρας, έβγαιναν με δυσκολία. Η μητέρα, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ, εμφανίστηκε στενοχωρημένη αλλά και προβληματισμένη, 

«Τον αγάπησα! Οι γονείς μου με άφησαν να παντρευτώ στα 13 και το πρώτο παιδί μου το έκανα στα 15! Ήθελα τα παιδιά. Μέναμε μέσα στην Πάτρα, κάπου κάπου δουλεύαμε στα χωράφια, πότε στις ελιές, πότε στα πορτοκάλια. Άλλες φορές μάζευα σίδερα! Κάπου κάπου είχαμε φαγητό, είχα λεφτά για το γάλα των παιδιών», είπε αρχικά η μητέρα, δηλώνοντας μετανιωμένη που εγκατέλειψε τα τρία κοριτσάκια .

«Το μετάνιωσα! Έφυγα με έναν άλλο Αλβανό και ήρθα εδώ στην Αθήνα για ένα μήνα. Ήρθα γιατί νόμιζα ότι θα υπήρχε κάτι… πως θα άλλαζε η ζωή μου. Τα παιδιά τα άφησα στη μαμά μου», είπε χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα, ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ δεν είπε ότι δεν τα θέλει.

«Δεν είπα ότι δεν τα θέλω, είπα ότι δεν μπορώ να τα μεγαλώσω. Τα αγαπώ πολύ, μου λείπανε πολύ τα παιδιά μου, όταν τα άφησα»,  πρόσθεσε η Ρεγγίνα, παραδεχόμενη ότι έκανε δεύτερες σκέψεις για το πώς θα ήταν η ζωή της, αν δεν είχε αποκτήσει τόσο νωρίς, τόσα παιδιά! 

Ο πατέρας των κοριτσιών, Άγγελος δήλωσε από την πλευρά του, ότι είναι θυμωμένος με τη γυναίκα του. 

«Θέλω μόνο τα παιδιά, τίποτα άλλο» είπε, τονίζοντας ότι θέλει πίσω και την Ρεγγίνα, παρά τα όσα έγιναν.

Το αγοράκι είπε ο Άγγελος πως το κρατάει η αδελφή του, αποκαλύπτοντας ότι επισκέφτηκε τα τρία κοριτσάκια, που έχουν περιέλθει υπό κρατική προστασία. 

«Δεν με άφησαν να πάω να δω τα κοριτσάκια», είπε η Ρεγγίνα, γιατί όπως διευκρινίστηκε δεν είχε καταθέσει αίτημα να τα δει. 

Κάποια στιγμή, όταν στην ίδια εκπομπή προβλήθηκε ρεπορτάζ για την υπόθεση, ο Άγγελος και η Ρεγγίνα ξέσπασαν σε δάκρυα. 

 

«Η μητέρα μου έλεγε ότι δεν μπορεί άλλο να με βοηθήσει με τα παιδιά»,πρόσθεσε η Ρεγγίνα.

Εν τω μεταξύ, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα, από τα τέσσερα παιδιά που έχει η Ρεγγίνα, τα τρία ανήκουν στον Άγγελο (δηλαδή το ένα αγοράκι και τα δυο μεγαλύτερα κοριτσάκια), ενώ το μικρότερο κοριτσάκι που είναι 4 μηνών είναι αγνώστου πατρός!

Την περασμένη εβδομάδα πάντως, όταν η μητέρα παραδόθηκε στην ασφάλεια Πατρών, φώναζε  «εγώ ζω έναν νέο έρωτα και θέλω να ζήσω μαζί του. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιδιά μου, δώστε τα σε Ίδρυμα, δώστε τα για υιοθεσία!».

Τελικά, χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να ξεχάσει τον νέο της έρωτα  και να θυμηθεί τα παιδάκια της! Μόνο που τώρα τις αποφάσεις για τα αγγελούδια, θα τις πάρει η εισαγγελία. 

Συγγενείς του Άγγελου πάντως μιλώντας στην ίδια εκπομπή, υποστήριξαν ότι η Ρεγγίνα θέλει…  γκόμενους και όχι τα παιδιά! «Αν τα αγαπούσε, δεν θα τα παρατούσε», είπαν. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top