Προσπάθησαν να κλέψουν για δεύτερη φορά το αυτοκίνητο γνωστής δημοσιογράφου

To έσωσαν η κλειδαριά και ο συναγερμός

Προσπάθησαν να κλέψουν για δεύτερη φορά το αυτοκίνητο γνωστής δημοσιογράφου

 Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star Channel Κατερίνα Παπακωστοπούλου έπεσε θύμα απόπειρας  κλοπής χθες το βράδυ. Μαζί με την μητέρα της και την κόρη της βρέθηκαν μόλις για μισή ώρα στη περιοχή  του Φλοίσβου, μετά την εργασία της στο κανάλι.

Γύρω στις 9:30 το βράδυ όταν αποχώρησαν, η παρουσιάστρια διαπίστωσε πως άγνωστοι προσπάθησαν να παραβιάσουν  την κλειδαριά της αριστερής πόρτας του αυτοκινήτου της μάρκας Ford  Fiesta ενώ ο συναγερμός χτυπούσε ασταμάτητα. Όμως δεν τα κατάφεραν καθώς η κλειδαριά άντεξε στα χτυπήματα .

Αξίζει να σημειώσουμε πως βρέθηκε στο σημείο μόλις για λίγη ώρα, που σημαίνει πως οι κακοποιοί έδρασαν γρήγορα σε μια τόσο πολυσύχναστη περιοχή γεμάτη από κόσμο και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Η ίδια ειδοποίησε την Άμεση Δράση για την καταγραφή του συμβάντος. Δεν κατάφεραν να της κλέψουν κάτι από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, όμως η ταραχή της αλλά και η ταλαιπωρία για την αποκατάσταση της ζημιάς , ήταν αρκετή. Στην περιοχή δυστυχώς συμβαίνουν συχνά τέτοια περιστατικά ενώ είναι η δεύτερη  φορά που προσπάθησαν  να κλέψουν το ίδιο αυτοκίνητο. Η ίδια αναφέρθηκε στο συμβάν στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με έμφαση στην έξαρση της εγκληματικότητας.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top