Ισόπαλοι 1 - 1 ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Ισόπαλοι  1 - 1 ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην AEL FC Arena. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 59ο λεπτό με πέναλτι του Μάσα, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Ναζλίδης στο 71΄.

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο καταγράφηκε μόλις μια ευκαιρία, εκείνη του Κριζμάν στο 23΄ που σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, το δεύτερο 45λεπτο ήταν μια αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι απόκτησε φρενήρη ρυθμό, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και τους δύο γκολκίπερ να κάνουν... υπερωρίες και να πραγματοποιούν  σπουδαίες επεμβάσεις, κρατώντας το σκορ στο επίπεδο του 1-1.

Η ομάδα της Πελοποννήσου προηγήθηκε με πέναλτι του Μάσα στο 59ο λεπτό, στο οποίο υπέπεσε ο Ζίζιτς βρίσκοντας, μάλλον αναίτια, την μπάλα με το χέρι, κι αφού ο διαιτητής Ζαχαριάδης δεν σφύριξε αμέσως την παράβαση, αλλά αρχικά γύρισε την πλάτη δείχνοντας συνέχεια στο παιχνίδι.

Η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι καρποφόρησε στο 71΄, όταν ο Περόνε πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Ναζλίδη, που χάρισε τον πρώτο βαθμό στην ομάδα του στο εφετινό πρωτάθλημα, αφήνοντας τον Αστέρα χωρίς νίκη.

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουνάφο, Καλτσάς, Τριανταφυλλόπουλος, Μάσα, Μανιάς

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ναβάρο (80΄ Γιαννιτσάνης), Φατιόν, Αγκάνοβιτς (69΄ Περόνε), Λεοζίνιο, Κριζμάν (46΄ Ρέντζας), Ντέλετιτς, Ναζλίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαντιντά (72΄ Ισνάλντο), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μανιάς, Καλτσάς (63΄ Κυριακόπουλος), Μάσα (90΄ Ντουντού)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top