ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ! Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: 80-64 ! Πάλεψαν σαν λιοντάρια, αλλά δεν τα κατάφεραν οι Ερυθρόλευκοι

Όλες οι εξελίξεις για τον τελικό της Euroleague -Πρώτη ανάρτηση: 21: 00

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε, αλλά η Φενέρμπαχτσε έπαιξε πολύ καλύτερα στον τελικό που έγινε στην έδρα της και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης νικώντας με 80-64, το βράδυ της Κυριακής. 

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Βαγγέλης Μάντζαρης και τα υπόλοιπα παιδιά του Ολυμπιακού, παλέψαν σαν λιοντάρια για να στεφθούν και πάλι πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

 

Η Φενέρ ήθελε να γίνει η πρώτη τουρκική ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, και με τον μεγάλο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τα κατάφερε!

Διαιτητές της αναμέτρησης,  ήταν ο ισπανός Ντάνι Ιερεθουέλο, ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ και ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς.

Όπως αναλυτικά μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο ήταν δρακόντεια, 1.100 άντρες των ειδικών δυνάμεων και 1.800 αστυνομικοί, προστάτευαν τους φιλάθλους ,προκειμένου να αποφευχθούν τα έκτροπα που είδαμε να συμβαίνουν τις προηγούμενες μέρες. Στο σημείο υπήρχαν και ειδικοί για την εξολόθρευση βομβών.

Στο στάδιο Σινάν Ερντέμ βρέθηκε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Ταγίπ Ερντογάν παρά τις αρχικές πληροφορίες δεν πήγε στο γήπεδο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top