Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό! Έτοιμοι να γράψουν ιστορία οι ερυθρόλευκοι

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας- Δεν πετάει πουλί πάνω από το γήπεδο!

Ολυμπιακός Φενέρμπαχτσε

Να γράψουν ιστορία στην Κωνσταντινούπολη ετοιμάζονται οι ερυθρόλευκοι και να σκαρφαλώσουν για τέταρτη φορά στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής στις 09:00 διασταυρώνει τα ξίφη του με την γηπεδούχο Φενέρμπαχτσε έτοιμος να πολεμήσει σκληρά, προκειμένου να κάνει και πάλι δική του την Πόλη με την κατάκτηση της EuroLeague για 4η φορά στην ιστορία του.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Βαγγέλης Μάντζαρης και τα υπόλοιπα παιδιά του Ολυμπιακού, θα παλέψουν σαν λιοντάρια για να στεφθούν και πάλι πρωταθλητές Ευρώπης, όπως το 2012.

Ο αντίπαλος βέβαια μόνο εύκολος δεν είναι! Ο προπονητής της Φενέρ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχει στη συλλογή του 8 ευρωπαϊκά τρόπαια EuroLeague  και... 80% επιτυχία στους τελικούς που έχει πάρει μέρος (8/10).

Τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο είναι δρακόντεια, 1.100 άντρες των ειδικών δυνάμεων και 1.800 αστυνομικοί, θα προστατεύουν τους φιλάθλους ,προκειμένου να αποφευχθούν τα έκτροπα που είδαμε να συμβαίνουν τις προηγούμενες μέρες.

Παράλληλα, θα υπάρχουν και ειδικοί για την εξολόθρευση βομβών.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του STAR στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «δεν πετάει πουλί πάνω από το στάδιο»!

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν θα βρίσκεται στις κερκίδες και θα παρακολουθεί το Final 4.

Παντού γιγαντοοθόντες: Ετοιμάζονται για φιέστα οι Τούρκοι

Μεγάλες οθόνες έχουν τοποθετήσει οι Τούρκοι δήμαρχοι σε πολλές περιοχές της Τουρκίας, ετοιμάζοντας φιέστα στην περίπτωση η τουρκική ομάδα κατακτήσει για πρώτη φορά την Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα, μεγάλη οθόνη στο κέντρο της Άγκυρας στην πλατεία Κιζιλάι στο Γκιουβένπαρκ ανακοίνωσε ότι θα στήσει ο δήμαρχος της πόλης Μελίχ Γκιογκσέκ για τον αποψινό αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε. Η ανακοίνωση έγινε μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ενώ στη συνέχεια μεγάλες οθόνες ανακοίνωσαν ότι θα στήσουν και πολλοί άλλοι δήμοι της Τουρκίας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top