Δεν υπάρχει «ταβάνι» για τον Πετρούνια!Ξανά στην ΚΟΡΥΦΗ της Ευρώπης για τρίτη σερί φορά!

Κατέκτησε την 1η θέση στον τελικό των Κρίκων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής/Πρώτη ανάρτηση: 22-04-2017 16:37

Το έκανε και ΠΑΛΙ το θαύμα του ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς κατέκτησε την ΠΡΩΤΗ θέση στον τελικό των Κρίκων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στη Ρουμανία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που μας έκανε περήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο συνεχίζοντας ακάθεκτος την ανοδική του πορεία, κατάφερε με ένα  άψογα εκτελεσμένο πρόγραμμα να πλασαριστεί πρώτος με χαρακτηριστική άνεση, θέση που κράτησε μέχρι το τέλος αφού κανένας από τους επόμενους αθλητές δεν κατάφερε να τον απειλήσει.

Να σημειώσουμε, πως το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο έλληνας πρωταθλητής είναι το τέταρτο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα(τρία χρυσά και ένα αργυρό) και μπροστά του σε επιτυχίες σε ευρωπαϊκά βρίσκεται μόνο ο άλλος έλληνας πρωταθλητής Βλάσης Μάρας.

Να αναφέρουμε τέλος, πως εκτός από το χρυσό στο Ρίο, ο Λευτέρης Πετρούνιας κέρδισε και το χρυσό στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top