Δηλώσεις Πετρούνια με «καρφιά» μετά την κατάκτηση του τρίτου σερί χρυσού: «Παλεύουμε μόνοι μας!»

Το απρόοπτο που του συνέβη την τελευταία στιγμή και πώς το ξεπέρασε

Τρις πρωταθλητής Ευρώπης είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με ένα άψογα εκτελεσμένο πρόγραμμα.

Ο  κορυφαίος Έλληνας αθλητής που δεν γνωρίζει ταβάνι, μετά την νέα του διάκριση έκανε δηλώσεις στέλνοντας τα μηνύματα του εκεί που πρέπει.

Συγκεκριμένα, δεν έκρυψε πως περιμένει καλύτερες ημέρες για τον ελληνικό αθλητισμό, δηλώνοντας πως «παλεύουμε μόνοι μας»:

«Σε εποχές που δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, εμείς παλεύουμε μόνοι μας. Όπως είπε και ο προπονητής μου κ. Ράφτης, εμείς αποδεικνύουμε ότι στη χώρα της ασυνέπειας, παραμένουμε συνεπείς. Από εκεί και πέρα, όταν υπάρχει αύξηση των Ελλήνων αθλητών που πρωταγωνιστούν και των επιτυχιών, πόσο μάλλον στους κρίκους, αυτό σημαίνει ότι η προσπάθειά μας αξίζει να την στηρίξουν. Μπορούμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά και να αναδείξουμε και άλλους πολλούς ακόμη αθλητές που θα διακρίνονται διεθνώς».

Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό, ο «άρχοντας των κρίκων» σε συνομιλία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα μέσω Twitter, απαντώντας στα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού για το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης, του είχε πει: «Ευχαριστώ πολύ, το ενδιαφέρον σας με τιμά. Πιστέψτε με ότι εάν μας βοηθήσετε περισσότερο (γνωρίζοντας τη δυσκολία των καιρών) θα καμαρώσετε πολλούς περισσότερους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν υπάρχει «ταβάνι» για τον Πετρούνια!Ξανά στην ΚΟΡΥΦΗ της Ευρώπης για τρίτη σερί φορά!

Αναφερόμενος στη νίκη του δήλωσε:

«Καταφέραμε να φτάσουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή του βάθρου! Αυτός ήταν ο στόχος μου. Η βαθμολογική διαφορά από τους αντιπάλους μου ήταν αρκετά μεγάλη και θεωρώ ότι είναι θέμα εκτέλεσης. Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στην εκτέλεση. Παρόλα αυτά, ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ένας τελικός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι πάντοτε πολύ δύσκολος. Έκανα ένα μικρό βήμα στην έξοδο, όμως το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές και έτσι ισοσκελίστηκε αυτή η ατέλεια».

Τέλος, δεν έκρυψε πως του συνέβη και ένα απρόοπτο, το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει:

«Την τελευταία στιγμή έχασα έναν από τους επιδέσμους για τους καρπούς μου και αυτό ήταν κάτι που με αποσυντόνισε αρκετά, αλλά τα καταφέραμε, όλα πήγαν καλά!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top