Tέσσερα ζώδια που μάλλον θα τα ξαναβρούν με τον πρώην τους

Μήπως είσαι μέσα σε αυτά τα ζώδια;

Ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν επανασύνδεση την άνοιξη του 2024 και συγκεκριμένα τον Απρίλη; Όπως θα έχετε ήδη διαβάσει κι ακούσει, ο μήνας αυτός, πέρα από μία έκλειψη, παρουσιάζει και το φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή. Η αναδρομή του πολλές φορές φέρει επανασυνδέσεις.

Aυτά είναι τα ζώδια που μπλέκουν σε σχέσεις εξάρτησης

Κριός

Κριέ, προφανώς κι έρχονται επανασυνδέσεις. Γνωρίζουμε όλοι ότι προτιμάς το καινούριο από το ‘ξαναζεσταμένο’ φαγητό, αλλά το σύμπαν θέλει κάτι να σου πει. Ακόμη κι αν επιμένεις σε αυτό, μπορεί η επανασύνδεση να μην είναι ερωτική, αλλά να δεχτείς πίσω στη ζωή σου έναν άνθρωπο που έπαιξε μεγάλο ρόλο για εσένα, επιλύοντας διαφορές και παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα είσαι εσύ εκείνος που θα προσπαθήσει να κάνει την πρώτη επαφή.

Σε ποια ζώδια δεν αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις

Ζυγός

Ζυγέ, απέναντί σου ακριβώς, αναδρομεί ο Ερμής. Ακόμη κι εκείνος ο πρώην που είχες στο λύκειο που δεν θυμάσαι το όνομά του, πλέον θέλει να σου μιλήσει. Είτε αυτόν, είτε τον τελευταίο έρωτα που είχες που έληξε άδοξα, το αν θα τον δεχτείς πίσω είναι επιλογή σου. Μαζί, ακούς νέα από παλιούς συναδέλφους κι αν συζητούσες για μία επαγγελματική συνεργασία η οποία ‘πάγωσε’, τώρα βγαίνει απ’ την κατάψυξη και μπαίνει μπροστά, πιο συνειδητοποιημένα!

Τοξότης

Οι επανασυνδέσεις σου στα ερωτικά είναι πολύ πιθανές. Αν πάλι είσαι γονιός με δύσκολες σχέσεις με τα παιδιά σου, ο Απρίλης είναι μήνας αποκατάστασης της χαμένης επικοινωνίας σας. Είτε εσύ, είτε η άλλη πλευρά, κάνετε το πρώτο βήμα με πολλαπλές πιθανότητες μίας επιτυχούς συνεργασίας. Αν πάλι, η δουλειά σου απαιτεί καινούριες ιδέες και δημιουργικότητα, αναζήτησε παλιά σου ενδιαφέροντα, ώστε να επαναφέρεις παρελθοντικές, μα λειτουργικές ιδέες!

Δίδυμος

Τρίτα πρόσωπα πρόκειται να μεσολαβήσουν για να επιτύχεις μία επανασύνδεση. Πολύ πιθανό είναι να συναντηθείς με φιλαράκια με τα οποία είχατε ‘σπάσει’ το τελευταίο διάστημα. Πέρα από αυτού του τύπου επανασυνδέσεις, θα παρατηρήσεις και μία συμβολική επανασύνδεση με κάποιους στόχους που άφησες ανολοκλήρωτους. Ποια ήταν τα όνειρά σου; Τι μπορείς να κάνεις τώρα καλύτερα, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία;

Επιμέλεια: ΜyLife Team
Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top