4 ζώδια που ξεκινούν για ένα φλερτ της μιας βραδιάς και τελικά δεσμεύονται

Αυτά είναι τα ζώδια που τείνουν περισσότερο να δένονται συναισθηματικά

ανθρωποι

Παρόλο που είναι ευχάριστες, συναρπαστικές, δίχως υποχρεώσεις και προσδοκίες και μπορεί να αναπτερώσουν το ηθικό, οι περιστασιακές σχέσεις δεν είναι πάντα τόσο απλές όσο αρχικά μπορεί να περιμένουν και οι δύο. Ενώ μερικοί τις ξεκινούν επιθυμώντας να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους ( ή παράλληλα με την υπάρχουσα σχέση τους), βρίσκουν δίχως να το θέλουν τον εαυτό τους να είναι συναισθηματικά μπλεγμένος, ίσως και εξαρτημένος μετά το περιστασιακό τους ραντεβού.

Οποιαδήποτε αισθησιακή διέγερση ανεβάζει το ποσοστό ντοπαμίνης του εγκεφάλου, το οποίο είναι βασική παράμετρος για να νιώσει κάποιος έντονα αισθήματα έρωτα και αγάπης. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που ξεκινούν έτσι, οδηγούνται σε κανονικές σχέσεις. Το σεξ δεν είναι κάτι αμελητέο, διότι κατά τη διάρκεια του συμβαίνουν πολλές διεργασίες στον εγκέφαλο.

Οι άνδρες, παρόλο που υποτίθεται ότι το συνηθίζουν και το εξασκούν συχνότερα, είναι εξίσου ευάλωτοι με τις γυναίκες στο να ερωτεύονται τους εφήμερους συντρόφους, αν όχι και περισσότερο, επειδή οι γυναίκες είναι κατά βάση πιο επιλεκτικές.

Αυτά είναι τα ζώδια που τείνουν περισσότερο να δένονται συναισθηματικά με τους εραστές τους μετά από μια περιστασιακή σχέση.

Δείτε ποια είναι τα 4 ζώδια στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top