Απαιτητική εβδομάδα γεμάτη σύγχυση και μπερδέματα για 4 ζώδια

Μην ψάξετε απαντήσεις έξω από τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα!

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στο Stars System το Σάββατο 11/3

Η νέα εβδομάδα του Μαρτίου φέρει την υπογραφή του Ποσειδώνα σχεδόν σε όλες τις μέρες της, καθώς Ήλιος, Ερμής και Άρης θα σχηματίσουν όψεις με τον Ποσειδώνα, αλλά και μεταξύ τους.

Στις 15/03/2023 θα σχηματιστεί για τρίτη και τελευταία φορά το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Η ίδια όψη είχε σχηματιστεί πάλι τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2022. Στις 15/03/2023 είναι η καταληκτική όψη των δυο πλανητών, η οποία θα επηρεάζει όλη σχεδόν την εβδομάδα.

Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 16/03/2023 ενισχύει τη διαίσθηση, την ευαισθησία, αλλά μπορεί να δημιουργεί σύγχυση, φοβίες ή παραλογισμούς, ψευδείς ειδήσεις και παρασκηνιακές ενέργειες. Μια μέρα που η αλήθεια δύσκολα ανιχνεύεται. Ο Ποσειδώνας στην αστρολογία δείχνει μεγαλύτερη σύγχυση και ένα ομιχλώδες τοπίο στο οποίο είναι δύσκολο να διακρίνεις τι γίνεται μακριά από τη μύτη σου. Αυτή η αίσθηση σύγχυσης, αλλά ταυτόχρονα και ανησυχίας, για το μέλλον θα είναι διάχυτη. Αντί όμως να αγχωνόμαστε τι θα γίνει μετά από ένα μήνα ή γενικότερα στη ζωή μας, καλύτερα να εστιαστούμε στο τώρα και τι μπορούμε να κάνουμε στην καθημερινότητα μας που θα μας δώσει έστω κάποια αίσθηση δημιουργικότητας και χαράς.

Μην ψάξετε απαντήσεις έξω από τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα. Ψάξτε μέσα σας να βρείτε τι σας εμπνέει. Ο Ποσειδώνας πολλές φορές αποκαλύπτει κιόλας. Πιθανώς δηλαδή να ανακαλύψετε πράγματα για ανθρώπους που σας διέφευγαν το προηγούμενο διάστημα. 

Δείτε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα περάσουν μία δύσκολη εβδομάδα στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top