5 εντελώς συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στις σχέσεις και πώς να τα αποφύγεις

Τι δεν πρέπει να κάνεις με το ταίρι σου;

Όποιος και όποια ισχυριστεί ότι δεν κάνει ποτέ λάθη στις σχέσεις του, το μόνο σίγουρο είναι πως ψεύδεται κραυγαλέα. Ακολουθούν τα πέντε πιο συνηθισμένα, αλλά και οι τρόποι για να τα αποφύγεις, σώζοντας τις σχέσεις σου.

4 χαρακτηριστικά της σχέσης σου που φανερώνουν... πόσο θα κρατήσει

Δεν βάζεις εγκαίρως όρια

Προσδιόρισε τι θέλεις από μια σχέση και βάλε τα όρια ανάλογα και εγκαίρως, προτού αυτή καταλήξει να σε καταπιέζει με πολλαπλούς τρόπους. Η ερωτική σου ζωή θα είναι πολύ καλύτερη όταν ξέρεις τι θέλεις από μια σχέση, πράγμα που οφείλεις στον εαυτό σου να οριστεί εξαρχής για να μην καταλήξεις με λάθος συντρόφους και καταστάσεις για μια ζωή.

3 τύποι προσωπικότητας που (μάλλον) θα κάνουν ghosting

Θες πάντα να «κερδίζεις» σε μια διαφωνία

Μερικοί αντιμετωπίζουν μια διαφωνία σε μια σχέση με πολύ έντονους όρους και ταπεραμέντο, σαν να βρίσκονταν σε πραγματικό δικαστήριο. Η στάση αυτή μπορεί να προκαλέσει ωστόσο δυσαρέσκεια, τοξικότητα και διαρκές εμπόλεμο κλίμα σε μια σχέση, πράγμα που κανείς δεν επιθυμεί.

5 εντελώς συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στις σχέσεις και πώς να τα αποφύγεις

Κάνεις stalking στα social media

Το να παρακολουθείς τον σύντροφό σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρνει μόνο άγχος, τοξικότητα, καυγάδες άνευ λόγου και γενικότερα μπελάδες, άσε που δεν είναι και η πιο κομψή κίνηση. Μπορεί να βλέπεις μια εκδοχή για το ποιος είναι, αλλά διαχώρισε την online έκδοση από το άτομο με το οποίο βγαίνεις και μείνε μακριά από την πρακτική, ενισχύοντας τη φυσική σας επικοινωνία.

Παραπονιέσαι για τη σχέση σου σε άλλους ανθρώπους

Όταν μοιράζεσαι όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης σου με άλλους ανθρώπους, όχι μόνο γκρεμίζεις την εμπιστοσύνη σε αυτήν, αλλά μένεις κολλημένη στα αρνητικά της σχέσης και όχι σε όλα αυτά που κάνουν τον δεσμό σας μοναδικό. 

5 εντελώς συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στις σχέσεις και πώς να τα αποφύγεις

Δεν είσαι ειλικρινής ως προς τα συναισθήματά σου

Αποκρύπτεις διαρκώς όσα νιώθεις και σκέφτεσαι και συνήθως σε προβληματίζουν, με τον φόβο ότι δεν θα εισακουστείς ουσιαστικά. Και όσο αυτά μαζεύονται, έτσι μαζεύεται και έντονη πίκρα και τοξικότητα στη σχέση σας που συνήθως οδηγεί σε ένα μεγάλο μπαμ από την πλευρά σου.

 

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top