5 ζευγάρια ζωδίων που συνεργάζονται υπέροχα στη δουλειά

Ποια ζώδια όταν συνεργάζονται τα... σπάνε;

Οι ισορροπίες στον εργασιακό χώρο είναι λεπτές και εύθραυστες, και για να συνεργαστούν άρτια δύο άτομα πρέπει να ταιριάζουν τα χνώτα τους, να έχουν κοινό κώδικα επικοινωνίας, αλλά και ίδιες αξίες και στόχους. Θα πρέπει η μία προσωπικότητα να συμπληρώνει την άλλη, να μπορεί να αναδείξει τις καλύτερες ιδιότητες του συνοδοιπόρου της, αλλά και να κάνει πίσω όταν και άμα χρειαστεί.

10 χαρακτηριστικά που έχουν οι Ζυγοί και πρέπει να γνωρίζεις

Κριός – Υδροχόος: Δημιουργικό ζευγάρι

Οι Κριοί είναι ισχυρές προσωπικότητες, γεμάτοι θάρρος, αυθορμητισμό και δύναμη. Είναι φυσικοί ηγέτες, παλεύουν να κατακτήσουν κάθε στόχο που βάζουν και προσπαθούν να κυριεύσουν τα πάντα. Οι Υδροχόοι είναι ανεξάρτητα πνεύματα και γνωστοί για την προοδευτική τους σκέψη. Έχουν όραμα και οξυδέρκεια και είναι συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί. Ξέρουν πώς να επιτύχουν ό,τι βάλουν στο μυαλό τους και βιάζονται να αναγνωριστούν. Πρόκειται λοιπόν για έναν δυναμικό συνδυασμό που μπορεί να φέρει πολύ δημιουργικά αποτελέσματα. Οι Υδροχόοι μπορούν εύκολα να βάλουν τους Κριούς στη θέση τους και να αντιμετωπίσουν τις μαχητικές τους τάσεις χωρίς υψηλούς τόνους και καβγάδες, κερδίζοντας την εκτίμηση τους.

Τα 4 πιο ευαίσθητα ζώδια που δεν θες να στεναχωρήσεις

Οι Κριοί μπορούν να εμπνευστούν από τη δημιουργικότητα των Υδροχόων και να υποκλιθούν στις ιδέες τους. Μάλιστα, επειδή οι Κριοί είναι δουλευταράδες και οι Υδροχόοι πιο θεωρητικοί, δηλαδή έχουν την ιδέα αλλά βαριούνται να την υλοποιήσουν, οι Κριοί βάζουν μπροστά τις «μηχανές» και δίνουν άμεσα σάρκα και οστά στη σκέψη των Υδροχόων. Έτσι και οι Υδροχόοι παρασύρονται από τη σπιρτάδα των Κριών και επιταχύνουν τον βηματισμό τους. Είναι και οι δύο ικανοί στο να βρίσκουν δημιουργικές λύσεις σε προβλήματα, να παίρνουν ρίσκα και να προωθούν τολμηρές επιχειρηματικές ιδέες, να εφευρίσκουν πράγματα και να εξοικονομούν χρόνο για να έχουν το μέγιστο αποτέλεσμα. Και στους δύο αρέσει να εργάζονται ανεξάρτητα, αλλά και να παίρνουν τα εύσημα. Ίσως αυτό είναι και το μόνο αγκάθι στη συνεργασία τους, δηλαδή το ποιος θα στεφθεί ο πιο έξυπνος. Αν ξεπεράσουν αυτό και αναγνωρίσουν ο ένας στον άλλον τα ταλέντα του, τότε μπορούν να μεγαλουργήσουν.

Δείτε τα υπόλοιπα ζευγάρια ζωδίων που τα σπάνε στη δουλειά στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top