Τι πρέπει να κάνεις εάν δεν είσαι προτεραιότητα για τον σύντροφο σου

Μήπως έφτασε η στιγμή να πάρεις μερικές αποφάσεις;

ζευγαρι

Έχεις συνειδητοποιήσει εδώ και καιρό ότι όχι απλά έρχεσαι δεύτερη στις προτεραιότητες του συντρόφου σου, αλλά συχνά και πιο κάτω από τρίτη, με εκείνον να αγνοεί διαρκώς τις επιθυμίες και τα θέλω σου και να συμπεριφέρεται οριακά σαν να μην είστε ζευγάρι.

Για ποιους λόγους οι άνθρωποι παρατούν τον ψυχολόγο τους

Και επειδή σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει αυτού του είδους η απαξίωση σε κανένα επίπεδο, τότε είναι καιρός να κάνεις μερικές δραστικές κινήσεις και να πάρεις αποφάσεις ως προς το αν θα συνεχίσεις με αυτόν τον άνθρωπο. Να τι πρέπει να κάνεις.

Κάνε ένα βήμα πίσω

Αν εσύ έβαζες ως πρώτη προτεραιότητα όλο αυτό το διάστημα τον σύντροφό σου, κάνε ένα βήμα πίσω ώστε να δώσεις επιτέλους χώρο στον εαυτό σου να κάνει πράγματα, να σκεφτεί τις επιθυμίες του και τόσα ακόμη που ίσως είχες στερηθεί το προηγούμενο διάστημα.

Θα κάνεις καλό πρωτίστως στον εαυτό σου, αλλάζοντας προς όφελός σου τις ισορροπίες στη σχέση, ενώ και εκείνος θα καταλάβει ότι δεν συμπεριφέρεται σωστά.

Απόφυγε για λίγο το σεξ

Η αποφυγή του σεξ για ένα διάστημα θα σε κάνει να δεις τις αντιδράσεις του συντρόφου σου μπροστά σε αυτήν την αλλαγή στη σχέση σας. Αν ο ίδιος εμφανιστεί να διαμαρτύρεται και να δυσφορεί, ίσως προχωρήσεις στο συμπέρασμα ότι για εκείνον η σχέση σας είναι πρωτίστως σωματική και ότι τελικά δεν έχετε έναν ισχυρό δεσμό. Το αν αυτό εσένα σε καλύπτει θα το αποφασίσεις μόνη σου.

Μίλα για τα συναισθήματά σου

Αν νιώθεις ότι ο τρόπος με τον οποίο σου συμπεριφέρεται ο σύντροφός σου στη σχέση σας δεν σε καλύπτει, μίλα ευθέως μαζί του και μοιράσου τα συναισθήματά σου.

Με μια ειλικρινή κουβέντα είτε θα λύσετε το πρόβλημα, είτε απλά θα καταλάβετε ότι δεν ταιριάζετε επαρκώς ως προς τις προτεραιότητες που έχει ο καθένας από εσάς, προχωρώντας τελικά σε μια άλλη σχέση.

Ιωάννα: Δεν υπάρχουν γκουρού ευτυχίας, τον δρόμο τον φτιάχνεις προχωρώντας

Μη φοβηθείς να αφήσεις τη σχέση σας

Ακόμη και αν συζητήσετε το πρόβλημα μεταξύ σας, αν πιστεύεις ότι αυτό τελικά δεν λύνεται και ότι παραμένεις στο περιθώριο, μη φοβηθείς να αφήσεις τη σχέση σας για κάτι καλύτερο. Σου αξίζει ένας άνθρωπος που θα σε βλέπει όπως εσύ εκείνον και δεν θα διστάζει να στο δείχνει μέσα από τις πράξεις του.

Πηγή: allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top